Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Konto

mixdamixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się spytać bo mam pewien problem .

Mam konto 46 lvl .

Próbowałem przenieś do nexona wszystko fajnie zrobiłem według instrukcji i konta nie odzyskałem .

Jest jakaś możliwość odzyskania jeszcze tego konta ? . Czy już nie bardzo ; [

Opublikowano

W jakim sensie go nie odzyskałeś. Skoro działało i nie było zablokowane. Oraz przeniosłeś je i dobrze pamiętasz wszystkie loginy hasła i inne informacje i konto nie działa napisz ticketa.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

@up

i co się chwalisz postami -.-

@top

Mógłbyś napisać co dokładniej ci odpisali ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

1 . Odpowiedź

During accounts' migration I correctly finished migrations, but since the transfer of accounts, I haven't logged in. Now, when I'm logging in, it shows me choosing of a new nickname, creating new account. Even when I want to enter my previous nickname - it's taken. My nickname in game is: h0o0o0ligan. Please, restore my account. Thank you for your ticket. Please try creating a new Nexon Europe account for each gamersfirst account you wish to migrate. Let me know if this does not solve your problem

Opublikowano

Up@ ... jeśli to jest odpowiedź Nexona... z niej wynika... mniej więcej... że migracja się zakończyła... i musisz spróbować założyc nowe konto... A starego konta już nie odzyskasz. ;)

#Edit : 30 postów xD ahahahahhahahahahaha

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak migracja się już skończyła chyba na dobre. Tylko nowe konta można zakładać. Ale zakładając nowe konto mam 100k dinarów na start i retaile ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Migracja nadal działa, a akceptowałeś regulamin jeszcze za czasów Gamersfirst? jezeli nie to to jest problemem na 100%

Dowód że migracja działa http://screenshooter...4400775/qhshihm

musisz wejść na http://passport.nexo...euTheme=Warrock Wpisać stare pasy i uzupełniać punkty pasy możesz zmienic na calkowicie inne podczas migracji

Aha i w Step 02 musisz wybrac create new account

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...