Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie skont wziąsc bronie na 8 slot

321kam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Kup słownik

2.Nie nie będziesz mógł. Chwilowo można kupić 8th slot, ale nie ma na niego broni ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

...

Zakładasz nowe konto, aktywujesz je, wchodzisz na WR klikając start na stronie nexona i dostajesz retaile na 8 slot.

To jeszcze działa, sam tak zrobiłem 3 dni temu.

Opublikowano

@up

On się nie pyta o retaile tylko o to czy bedzie mógł kupić bron na 8th slot jak kupi PX 8th slot

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bronie na 8 slot możemy podzielić na zwykłe i na retaile.

Teraz aby dostać podstawowe retaile do konto po założeniu konta musisz się zalogować przez stronę tak jak napisał

Inne bronie jakie można było lub można będzie uzyskać na 8 slot to też są retaile ale że tak powiem bardziej fajne, czyli famas itp.

Kolejnymi broniami które były i BYĆ MOŻE będą to są silver oraz gold bronie na dany okres na 8 slot. Za czasów G1 można było kupić np. m134 itp za odpowiednią ilość G1.

Teraz mamy Nx Cash i musimy czekać aż nexon pomyśli i wprowadzi coś takiego, ale czy wprowadzi nie wiem.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

ta wyższą odp można wziąć pod uwagę jak poradnik :) myślę ze jest tu już wszystko wyjaśnione ładnie :)

// post nie wnosi nic do tematu || areq94pl

Opublikowano

Właściwie te bronie można było kupić w IS tuż po zmianie developera, ale tylko dla osób posiadających premium za czasów G1

MAL

Opublikowano

Jeśli autor tematu już wszystko wie. JAK sam to powiedział w poście wyżej... Myślę że temat można zamknąć. ;) Ofc. jeśli wyrazi na to zgodę. ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...