Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzywo22

krzywo22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mialem podobne bity na nokii 3610 xD

Jak ci sie nie podoba to zrob lepsze ...

Opublikowano

A mi się podoba :)

Jakiego programu używa, na czym czerpie inspiracje :)?

PS

nie są to raczej bity, lecz po prostu- muzyka/ instrumental. Naprawdę trudno było by pod to nawijać :P

Opublikowano (edytowane)

A mi się podoba :)

Jakiego programu używa, na czym czerpie inspiracje :)?

PS

nie są to raczej bity, lecz po prostu- muzyka/ instrumental. Naprawdę trudno było by pod to nawijać :P

Xamizo, widze, ze jestes ogarniety w temacie, wiesz ocb. Siedzę w tym programie dobry rok, staram się grać to SAM, za pomocą keyboarda i odpowiednich wtyczek, nie wycinając kawałków innych nut, tak jak to robi większość producentów. W robieniu muzyki trzeba poświęcic sporo czasu i poświęcania a także mieć skillsy i zajawke, której brakuje tym hejtom, napewno są w chuj niedowartościowani ;d. Mógłbym robić przekozackie bity, samplując inną muzyke, ale nie dało by mi to satysfakcji, na której mi najbadziej zależy. A te bity, jak najbardziej nadają się pod nawijkę, z wyjątkiem dla "Lonely Day", który jest za szybki, bo jest to 123 BPM.

/Emil

uzywam fruity loops , btw jutro będzie nowy bit , ten będzie wam sie podobał.!

Edytowane przez krzywo22
Opublikowano

Ty czy kolega :D?

Na początku wypowiedzi mnie zgasiłeś, ponieważ nigdy się prawdę mówiąc tym nie interesowałem, tylko dla siebie coś starałem się wykombinować w 'Virtual DJ', 'Fruity Loops' i Auda City, ale i tak najlepiej mi się klei w Sony Vegasie więc... :P. Gram na perkusji, ale z tego nie da się dużo stworzyć.

Niestety nie wyobrażam sobie nawijki bot któryś z bitów, chodź jestem zdziwiony remixem Fokusa (?).

Opublikowano

Ty czy kolega :D?

Na początku wypowiedzi mnie zgasiłeś, ponieważ nigdy się prawdę mówiąc tym nie interesowałem, tylko dla siebie coś starałem się wykombinować w 'Virtual DJ', 'Fruity Loops' i Auda City, ale i tak najlepiej mi się klei w Sony Vegasie więc... :P. Gram na perkusji, ale z tego nie da się dużo stworzyć.

Niestety nie wyobrażam sobie nawijki bot któryś z bitów, chodź jestem zdziwiony remixem Fokusa (?).

Na moim soundcloudzie masz 3 remixy fokusa, sprawdz kazdy, na kazdym wokal dobrze zgrywa sie z bitem. Uzywam fruity loops, perkusje ukladam na patternach, melodie gram na wtyczkach do fruity loopsa ktorych uzywaja najlepsi (Hypersonic 2, Nexus). Za max miesiąc bede juz mial profeska studio, inni fura, prawo, ja studio Jak popatrzysz dobrze po komentach, to piszą tam ludzie, którzy sprzedają bity za pieniądze kolesiom, którzy są w chuj znani i dobrze nawijają więc w sumie wyjebke mam w tych hejtów z MPC, chciałem poprostu troszke rozgłosu Jakbyś mógł to polub stronke na fb. Piąteczka, jeden normalny

Opublikowano

Xamizo, widze, ze jestes ogarniety w temacie, wiesz ocb. Siedzę w tym programie dobry rok, staram się grać to SAM, za pomocą keyboarda i odpowiednich wtyczek, nie wycinając kawałków innych nut, tak jak to robi większość producentów. W robieniu muzyki trzeba poświęcic sporo czasu i poświęcania a także mieć skillsy i zajawke, której brakuje tym hejtom, napewno są w chuj niedowartościowani ;d. Mógłbym robić przekozackie bity, samplując inną muzyke, ale nie dało by mi to satysfakcji, na której mi najbadziej zależy. A te bity, jak najbardziej nadają się pod nawijkę, z wyjątkiem dla "Lonely Day", który jest za szybki, bo jest to 123 BPM.

/Emil

uzywam fruity loops , btw jutro będzie nowy bit , ten będzie wam sie podobał.!

Padłem... Hejtowanie? Człowieku Wiesz co to hejt? Lepiej już skończ z bitami bo jak będziesz tak spostrzegał hejt to będziesz miał naprawdę problem. Hejtem jest jak Cię ktoś obraża nie patrząc na to co robisz i masz teksty typu "Ty pedale" itd. A jak ktoś wyrazi o tym opinie to jego osobiste odczucie na ten temat, a nie hejt. Jednemu się podoba drugiemu nie i głupotą jest nazywanie tego hejtem.

Weź przestań gadać głupoty, jak ktoś napisze że lepsze bity miał na 3610 to niby nie jest hejting? - puknij się w głowę. Hejting nie był by wtedy gdyby ktoś napisał że mu się nie podoba i podał przyczynę, krytyka jest dobra ale ta konstruktywna. Ty napisałeś że szału nie ma, jest lipton , co w tym konstruktywnego? Patrząc na twój gimbusiarski podpis mogę za to stwierdzić że masz zerowe pojęcie o temacie a twoje subiektywne opinie mógłbyś inaczej wyrazić, tzn napisać co się nie podoba w bicie.

Wejdź sobie w mój profil i sprawdź wypowiedzi, oceniać sobie możesz jak mnie będziesz znał, napisałem że to jest MOJA opinia, nie naubliżałem mu, ani nic co mogłoby go obrazić, nie podoba mi się piszę to co myślę, nie musi być to "konstruktywne" bo to jest OPINIA. Mogę wyrazić swój pogląd na ten temat i możesz go przyjąć lub nie- wali mnie to, nie zależy mi żeby mnie ktoś kochał za poglądy i to co napiszę. A i zaliczyłem poziom gimnazjum zanim jeszcze używaliście tego "popularnego" stwierdzenia.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano (edytowane)

Padłem... Hejtowanie? Człowieku Wiesz co to hejt? Lepiej już skończ z bitami bo jak będziesz tak spostrzegał hejt to będziesz miał naprawdę problem. Hejtem jest jak Cię ktoś obraża nie patrząc na to co robisz i masz teksty typu "Ty pedale" itd. A jak ktoś wyrazi o tym opinie to jego osobiste odczucie na ten temat, a nie hejt. Jednemu się podoba drugiemu nie i głupotą jest nazywanie tego hejtem.

Weź przestań gadać głupoty, jak ktoś napisze że lepsze bity miał na 3610 to niby nie jest hejting? - puknij się w głowę. Hejting nie był by wtedy gdyby ktoś napisał że mu się nie podoba i podał przyczynę, krytyka jest dobra ale ta konstruktywna. Ty napisałeś że szału nie ma, jest lipton , co w tym konstruktywnego? Patrząc na twój gimbusiarski podpis mogę za to stwierdzić że masz zerowe pojęcie o temacie a twoje subiektywne opinie mógłbyś inaczej wyrazić, tzn napisać co się nie podoba w bicie.

Edytowane przez komoran
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie jest to hejting, mozna napisac "nie podoba mi sie", to mozna zrozumiec. Ale z tym dzwonkiem od nokii, z tym ze jestem bity, to raczej pocisk, wiec jest to hejting.

http://www22.zippysh...39596/file.html

zrobilem to specjalnie dla was

nie bede tu juz pisac, pozdrawiam

solo props za avatar, BRD SRC RSPKT

Edytowane przez krzywo22
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...