Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie] Pan Kaś

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę te odwołanie na prośbę Pana Kasia, przepraszam bardzo, ale naprawdę piszę to pierwszy raz nie wiem czy jest to odpowiedni dział, po prostu nie wiem. Prosze mnie za to nie karać.

Mam nadzieję, że pisać tego drugi raz nie będę. Skontaktować się z globalem nie mogę, bo sprawa nie dotyczy mnie. Z góry przepraszam jak zły dział.

Oto tekst Pana Kaś

Drogi panie RMCFie, który ma problemy ze swoją osobą i zaburzenia z ego, piszę pytanie dlaczego dostałem bana na konto Pan Kaś? Zrobiłem coś złego? Nie pisz mi tylko, że status jest chroniony Twoim prawem autorskim bo się zesikam niż w to uwierzę. Powód: odpocznij. Czy to jest powód? http://screenshooter...3219543/rpuxuas Widać że masz problemy ze sobą skoro banujesz mnie za nic, tak samo jak Bambosa. Nie będę zakładał konta bo dasz mi bana za multi żeby mnie się pozbyć ale Ci się to nie uda, bo to nie Ty decydujesz czy stąd odejdę czy nie. Dzięki uprzejmości G00D'a piszę ten tekst, którego pozdrawiam <3 tak samo jak wszystkich prócz Ciebie. Dodatkowo, nie mam zamiaru odpoczywać. Rozumiem Twoją troskę o mnie ;* są wakacje, martwisz się (słodko) ale nie będę odpoczywać bo jakiś realowiec mi tak powie, ok? Ok. Byłem już na wakacjach, więc nie będziesz mnie nigdzie odsyłać. O co wnoszę? O wyjaśnienie powodu bana oraz odbanowanie mojego jedynego konta na tymże forum. Pozdro dla wszystkich ; )

Proszę o wypowiedź samego RMCF, nie chcę aby ten temat był dyskusją. Dziękuje z góry.

Opublikowano

Nie ma odwołania od tego bana. Musi odpocząć od forum. Wróci nie wcześniej niż za 7 dni.

Ps nie pisać kolejnych odwołań od bana dla niego i Bambosa bo to nic Wam nie da,

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...