Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zalecenia postępowania metin2 a kradziez itemów

jamana113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zostałem okradziony na podst wymiana między serwerowa ja miałem gosciowi dac eq na s7 a on mi na s16 dałem mu pierwszy itemy na s7 a on zwiał i tu pojawia sie pytanie czy jesli napisze do suportu czy jest mozliwosc odzyskania eq i ukarania tego gracza banem?

ostatnio weszły

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board47-%C5%9Bwi%C4%85tynia-zasad/2225805-zalecenia-post%C4%99powania-w-spo%C5%82eczno%C5%9Bci-metin2/#post9726101

zalecenia postępowania w metin2 gdzie Art opisał ze jest mozliwosc w przypadku kradzezy odzyskania konta ale czy jest mozliwosc w przypadku takiej wymiany serwerowej odzyskania eq lub przynajmniej napisania do suportu zeby ukarali gracza który mnie okradł Proszę o odpowiedzi z góry dziekuje .

Opublikowano

jesli masz,dowody tonapewno zostanie ukarany zlodziej

a czy eq odzyskasz?no niewiem.. raczej nie,pewnie przelozyl na inne konto

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Nie odzyskasz straconych rzeczy... Piszac do supportu stracisz tylko nerwy i czas. Mialem podobna sytuacje i nie dosc ze odpisywali mi raz na tydzien to ich odpowiedzi byly tak wyczerujace ze po 1,5 miesiaca dalem sobie spokoj

Opublikowano

Itemków na pewno nie odzyskasz, jednak jeśli masz jakieś demko to zawsze możesz je wysłać do Supportu i jest szansa, że go zbanują... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...