Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do uzyskiwania sciezki pliku w plikach strony xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny czy napisałem w dobrym dziale... Cóż mam problem potrzebuje skryptu/hacka sam nie wiem dokładnie czego tzn moze byc wszystko byle dzialalo. Chodzi mi mianowicie o to aby odnalezc sciezke do pewnego pliku na stronie . A mianowicie zalozmy jest strona internetowa i ta strona jest w folderze np stronaWWW i w niej sa foldery nowyfolder1 nowy2 nowy3 pliki index.php itd ale w folderze nowy2 jest foler blabla i w nim jest plik LOL.php ktorego ja chcem odnalezc. oczywiscie nie znam tej calej sciezki. strona nie jest moja . Po prostu na jakiejs chcem odnalezc sciezke do tego pliku zalozmy jest strona www.lol.pl/nowy2/blabla/lol.php . I wlasnie ja chcem odnalezc te lol.php

Nie wiem czy mnie rozumiecie ;/ Ale chyba prosciej nie umiej wytlumaczyc dosc skomplikowana sprawa :P

Małe sprostowanie bo kolega też nie wiedzial o co chodzi! ja znam nazwe tego co szukam np lol.php znam cala nazwe chodzi o wczesniejsza sciezke np

www.lol.pl/x/x/lo.php o te X X mi chodzi !

Opublikowano

taak, namieszane to strasznie...

Jeżeli na stronie jest WYŁĄCZONE indeksowanie, jeżeli nie masz uprawnień do podlgądania zawartosci folderów... to zostaje chyba metoda prób i błędów, aczkolwiek z tym tak trudno jak z hasłem...

Innym sposobem jest wejście na FTP np. FIleZillą... wtedy widać wszystkie foldery i wszystkie pliki.

Jeśli masz dostęp do przeglądania folderów/ indeksowanie jest włączone to robisz takie cos:

http://wotpoland.pl/

strona nie jest moja... ale widać foldery

Trzecią opcją jest jak jest obrazek na wierzchu i tylko musisz wyciągnąć do niego adres... to żaden problem ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

można, jeśli miejsce w skrzynce jest xD

Inni też mogą się tu wypowiedzieć, po półrocznej przerwie w programowaniu mam małe czystki, więc dobrze by było, gdyby ktokolwiek inny mógł podać też swoje sposoby ^^

Opublikowano

Napisałem do Ciebie. Może uda sie tym twoim sposobem ale jesli nie to szkoda ;/

Strona na ktorej chcem wyłuskać plik ma wyłaczone indexowanie i nie mam accesu do strony . Czekam na wypowiedzi innych forum-userów!

Opublikowano

Moge zrobic takie cos. Ale ty masz plik w formacie .php wiec nie pobierzesz tego pliku (z wyjatkiem kodu html). Aby to zrobic, podaj parametry. Tzn. Ile minimalna dlugosc znakow, maxymalna, cyfry, litery, znaki itp. Znakow jest 65665, wiec bedzie ze znakami problem. Ale jak np. 3-32 dlugosc X i cyfry litery, to program poszuka w max 20 minut. W javie bedzie najlepiej. Bym mial logi w %

Opublikowano

musisz mi podac parametry. np. wyszukiwanie od 3-32 znakow jako X. oraz czy to ma tylko litery czy cyfry czy jedno i drugie

Opublikowano

barwnik, nie możliwe aby wyszukał wśród nawet kombinacji o długości 10 znaków, wśród 60k+ możliwości...

on by to musiał jeszcze sprawdzić, co za tym idzie masa noowych pakietów.. :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli sa tylko znaki a-z, A-Z, 0-9 długość 1-64 to w ciągu 1 godziny wyszuka. O ile jest. A po co ci to???

Unicode ma 2^16 znaków specjalnych, to 65 tys znakow

Opublikowano

Popatrz, licząc że każde polecenie wykona się w 1/4 sekundy to dla 5 literowego ciągu wychodzi ~62tyś godzin.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...