Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt SMS z usuwaniem po użyciu

DaMianOPLXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno spolszczyłem i poprawiłem zajebistą stronke po niemiecku :), jest tam prawie wszystko czego szukam, ale nie ma kodów SMS, tzn.

Proszę was o podanie, jeśli macie, jeśli ktoś jest łaskawy i umie, mógłby zrobić (to nie prośba o zrobienie :)) mi kodu, który będzie kontynuacją podanej stronki poniżej, wszystko co potrzebuję pliku ->user_cp->getgp.php ale trzeba tam dodać

reszte skryptu, dzięki któremu działało by to tak:

1.W tabelce w MySQL w bazie account tabela kody jest linijka kolejno:

id kod sm (to tytuły)

1 AF2 20 (to są wartości jak coś)

2.Użytkownik wpisuje w linijce "Kod z SMS":

AF2

3.Przepisuje idealnie kod Capatcha, który już jest w tym skrypcie :) i jego sprawdzenie także dodałem :)!

4.Klika przycisk "Doładuj"

5.W bazie account tabelce account w kolumnach "gp" i "coins" dodaje mu ilość SM jakie były przypisane kolumnie sm w tym przypadku 20, ale jeśłi miał już wcześniej 20 powinien teraz mieć ich 40! (dodaje tyle ile pisze w kolmnie "sm")

6.Odrazu po wpisaniu poprawnego kodu linijka z tym kodem zostaje usunięta z tabeli kody

A i zapomniałbym punk 2.1 Uzytkownik musi zaznaczyć poprawną kwotę sm jaka jest do wyboru, aby zgadzała się tej przypisanej do kody! Jeśli np w kody jest 10 a on kliknie 20 to gdy kliknie doładuj pisze mu: Niepoprawna kwota!

Dziękuję, kto to zrobi leci limit Like! I będę bardzoooooooooo wdzięczny!

Link do stronki:

http://www.mediafire...1rnqaxoi91ucoc7

Skan:

https://www.virustotal.com/url/c286b6fd7b5553d4fa4fa637d26a5ab2bd74d5f8137fecff8b61516f88e054cc/analysis/1345748103/

Opublikowano

24h na skanik.

Zawsze to chciałem powiedzieć xD

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

PanKaś nadal nie działa ;/

I raczej nie cięzko umieścić w pliku php lub png wirusa, zaufaj mi tam nic nie ma, jeśli ktoś może zeskanować.

Opublikowano

Mi działa, a więc masz 24h na skan.

Może masz jakiegoś virusa na kompie?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wirusa nie mam formata miałęm z tydzień temu. Zaraz napisze jaki bład mam.

Przeskanowałem URL z plikiem:

https://www.virustotal.com/url/c286b6fd7b5553d4fa4fa637d26a5ab2bd74d5f8137fecff8b61516f88e054cc/analysis/1345748103/

Opublikowano

Syrians, tak, ale to jest nadal zlecenie - zobacz na treść, "Proszę was o podanie, jeśli macie, jeśli ktoś jest łaskawy i umie, mógłby zrobić (to nie prośba o zrobienie ) mi kodu, który będzie kontynuacją podanej stronki poniżej, wszystko co potrzebuję pliku ->user_cp->getgp.php ale trzeba tam dodać" Tak widzę zdanie "to nie prośba o zrobienie", ale to jest zlecenie, ew. uznamy za SPAM, bo ten temat nie ma sensu, skoro chce aby ktoś mu to zrobił, ale on o to wcale nie prosi. Jest tu logika?!

Co z tym robimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...