Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Za G1

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak kupie bronie z kredyty g1 na gamerfirst to mogę je używać na każdym lvl i bez prem ? Bo kolega coś mi mówił że premium jest wymagane do noszenia broni za kredyty.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Nie to nie prawda co mówi ci twój kolega. Bronie i PX kupione za kredyty można mieć od 1lvl bez premki :)

Opublikowano

@up nie znasz się to nie mów

@Topic

Możesz nosić te bronie które masz na swój lvl ... chyba że masz prem

Opublikowano

Jak masz preme to możesz kupić all bronie nawet na 1 lvl.

Bez przemy tylko te co masz na swó lvl.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

jakos ja juz chyba ze 20 razy kupywalem bez premy bronie na lvl ktorych nie mialem (mialem o wiele mniejszy) i wszystko bylo ok wczoraj kupilem na 1 lvl g36 i m16a4 i dziala (bez premy)

Opublikowano

premke trzeba miec jak masz 1 lvl a chcesz np. kupic famasa bo famas na 16 lvl jest a ajak masz premke to na 1 lvl mozesz go kupic

Opublikowano

Bronie kupione za kredyty będą ci działały nawet na 1 LVL i basta - nie wierzysz to wejdź na stronę G1 i poczytaj o ominięciu restrykcji lewelowej broni kupionej za kredyty!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

przyokazi ja mam rze wpisuje kod a tu co takiego Knight Online item-specific ESN codes (Trina's Piece/Tears of Karivdis/Symbol of Growth) must be redeemed in the Knight Online Power Up Store; attempting to redeem these codes on GamersFirst will result in an "Invalid ESN" error.

Opublikowano

{Cinek} ownisz 6? post z tym samym pytaniem tylko dodany jeden szczegół nie możesz w jednym temacie tego napisać? ownisz stary!

#edek racja

słuchaj edka to zostaniesz @ <haha to był żart>

#down

prosisz się o warn? usuń bezsensownego posta edzio już wyjaśnił ja potwierdziłem i gra

Opublikowano

Dobrze koledzy, widzę że są kłótnie więc pomogę,

Bronie zakupione w marketplace na gamerfirst.com omijają restrykcje levelowe, jeżeli mamy premium account, czyli nawiasem mówiąc kupując za kredyty nie musisz mieć levela dla danej broni, warunkiem jest premium

Bronie zakupione w shopie w grze, w warrocku podlegają restrykcjom levelowy, nawet jeżeli dany gracz posiada premium account.

ts-poland

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...