Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen vs. Rumble vs. Cassiopeia

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300IP

Zależy mi na: Wielu fragach i ciekawej grze :)

Preferuję : Kennen i Cassio

@Edit Mogę prosić o zmianę nazwy tematu na :

[Champ] Kennen vs Rumble vs Cassiopeia ? <3

Opublikowano

Kennen vs Rumble vs Cassiopeia...

Rumble to typowy top-lane, ma ciężko na midzie, ponieważ nie jest zasięgowy. To w końcu nie jest mordekaiser, co uderzy 5-6 minionów z E, zabije 3/6, dostanie tarczę i ucieka bez odniesionego dmg z harassu enemy middlera. Jest dosyć ciekawą postacią - Q zadaje na początku (nawet później) duży damage i ma cholerny zasięg. Jego W jest dobre, jeżeli bronisz się przed harassem, a E jest dobry, gdy gankują Ci linię - slow i dwa użycia. Ulti.. to coś epicznego, gdy użyje się w odpowiednim miejscu w teamfight'cie, jego wynik jest całkowicie przesądzony. Wielki dmg per sec (dps) i slow zmienia całkowicie postać rzeczy. Dobry offtank.

Kennen - Jak to mój przyjaciel mówił - ninja bez przyszłości. Ma Q do harassu, W do uciekania, ma stuna, dosyć ciekawie się nim gra. Middler i top lane. Ulti zadaje duże obrażenia i sięga w sumie wszystkich w teamfightcie. A sięgnij kennena na W+ulti, to Cię szlag trafi. Tak czy siak, oprócz stuna i ulty, w dalszych TF'ach nie ma.. nic :(. To jego minus, ale postać jako viable pick - jest całkiem spoko.

Cassiopeia - Tu się zbytnio nie wypowiem, bo postaci dobrze nie znam. Ze słuchu wiem, że champion naprawdę robi niezłe obrażenia, przez swoje trucizny. Ulti jako stun jest bardzo fajnym rozwiązaniem i bardzo pomaga w TFach. Rzuć też truciznę w środek teamfightu i zobacz jak fajnie spada im życie. Również z mojego punktu widzenia postać bardzo miła w odbiorze, ciekawa.

Wybór należy do Ciebie w każdym razie. Rumble jest ciężką postacią (skillshoty i trzeba umiejętnie gospodarować "overloadem"), Co do Cassio i Kennena... Wydają się łatwi w obsłudze:).

Pozdrawiam!

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Lepszy jest kennen.

Możesz sobie nim iść na ap albo ad carry, harras co parę sekund z Q bez przerwy, gdyż nie mamy limitu many. Obszarowe skille, ma stuna, bardzo mobilny. Sądzę, że dość łatwo się nim zabija.

Opublikowano

Takie buty powiadasz..

Cassio jest chyba najlepszym pickiem.

Skill spam jest strasznie nieznośny dla przeciwnika, dobry system z trutką i "e", dzięki temu można zadawać masakryczne dmg non stop.

Ulti przydatne do tf'ów jak i ucieczek bądź dobicia przeciwnika.

Opublikowano

Polecam Cassio.

+Ulti ,ktore unieruchamia przeciwnikow. Ostatecznie slowuje

+Super trutki

+Skill W (chyba) traci CD jak enemy jest otruty

+Zbudujesz RoA i Rylaia to jestes tanky, ze szok

?Pozdrawiam TenTyp.

Opublikowano

Również polecam cassio, lecz jest jednak problem, ciężko ją ogarnąć, ale jak już się nauczysz to będziesz każdego siekał, że masakra.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...