Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]STEAM 2-Pytanie

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie na takim serwie i koleś powiedział,że będę miał hackowane konto bo mnie nie lubił , czy to jest możliwe,żeby shackować konto steam ?

-Mam 17 literowe hasło z cyframi i dużymi literami . - hasło mało popularne wymyślone byle jak wpisywane, zapisałem sobie na kartce nawet,żebym nie zapomniał .

-Moje tajne pytanie jest bardzo tajne .

Jeżeli to jest możliwe i ta osoba hackuje mi konto , co wtedy robić ?

nie chcę stracić konta z 92 grami ;(

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zawsze jest możliwość napisania do Supportu w celu odzyskanie konta, więc nie ma się o co martwić.

Większość takich "hackerów" nie wie co to keylogger ;)

Opublikowano

Włącz (o ile już nie masz) Steam Guard i nawet jakby się włamał to nie wbije. A do tego, gdyby chciał zbruteforceować 17 znakowe hasło to by mu to kilka miesięcy zajęło. ;p

0eab14ddf550.png

Opublikowano

teraz tak się wystraszyłem zrobiłem 80 znakowe ... ;( podam wam id tej osoby i screen :

http://przeklej.net/image_details/12317.html

http:/steamcommunity.com/profiles/76561198015424258

[Podobno o samo grożenie o próbę kradzieży można go zgłosić więc proszę raportujcie go]

Steam Guard zawsze włączone . Zobaczymy czy hackuje . ;(

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up hmmm ... a jak to prawda ? ;( i tak za to powinien za groźbę oczywiście dostać zgłoszenia , więc proszę zgłoście go może dostanie bana albo konto pod nadzorem chociaż ... dowody to mój screen.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Dobra temat zostawiamy otwarty jeżeli będę miał po itemach z tf2 albo po koncie idę na komisariat dam im dowody no i steam kolesia koleś ostro zabuli . Na razie się nie będę przejmował jak coś dam wam znać . Wiem ,że dla niektórych to śmieszne ale ja mam 14lat dla mnie takie konto co wyceniane jest na 910dolarów to sporo . ;// a ja nie chcę stracić . Proszę zgłoście go chociaż za to,że grozi ...Dostanie bana od VAC na tf2!

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up hmmm ... a jak to prawda ? ;( i tak za to powinien za groźbę oczywiście dostać zgłoszenia , więc proszę zgłoście go może dostanie bana albo konto pod nadzorem chociaż ... dowody to mój screen.

Opcja zgłoszenia jest na samym dole "akcji", pod screenami. Ale wątpię, żeby valve się takimi przejmowało :)
Opublikowano

@up Jeżeli ty np i dosking i ci co czytają ten post i ja zgłosimy go i moi koledzy ze steam dostanie bana ;)

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up Jeżeli ty np i dosking i ci co czytają ten post i ja zgłosimy go i moi koledzy ze steam dostanie bana ;)

Wszystkie zgłoszenia z tym samym dowodem?

Poza tym nie widzę powodu, abyśmy go raportowali, skoro nas to nie dotyczy.

PS Następnym razem użyj F7 w grze, bo zwykłe screeny to raczej dla Valve żaden dowód.

Opublikowano

Chyba jak byłeś mały to Cię ojciec szpadlem gasił -.- Ogarnij się dzieciaku. Steam ma za dobre zabezpieczenia. Wyjdź z domu pograć w piłkę albo pogadać z kolegami, a nie płaczesz o gry. Elo

@edit Jeszcze powiedz kto Ci to konto wycenił hahhahah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...