Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[?] Co lepsze vega czy spearhead ?

Sunnyline2

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Vega
      29
    • SpearHead
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba 30 sekund, a lepsza vega bo więcej hp..

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Lepsza vega, między nią a spearheadem jest mała różnica speeda, a vega ma więcej hp jak 2@up pisał.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A co ile mozna uzywac skili ?

Chyba co 4 minuty, jeśli się mylę to mnie poprawcie :P

Ale jak zbierzesz na tej niewidce cokolwiek to się dezaktywuje maskowanie, lub jak skoczysz przez portal. Ja tam wolę vege

76561198053546969.png

Opublikowano

Ale jak zbierzesz na tej niewidce cokolwiek to się dezaktywuje maskowanie, lub jak skoczysz przez portal. Ja tam wolę vege

Ale gówno, to jednak zostane przy vedze.

Opublikowano

Jesli mialbym sie decydowac na ktorys z podanych w temacie statkow w celu zbierania boxow to wybral bym vege dlatego ze jest "wielofunkcyjna" Ale jednak do zbierania bardziej nadaje sie spearhead ze wzgledu na szybkosc. Jezeli kontem bedziesz glownie bocil tzn. 95% gry to bedzie bocenie to mozesz smialo wybrac ten statek. Jezeli zas masz zamiar troche bocic i troche grac sam to wybierz vege.

Opublikowano

Jak ktos ma was zlapac to i tak was zlapie. Spear lepszy gdyz ma wiecej speeda. Jego umiejetnosc jest do dupy ale mozesz wlaczyc opcje w boxybocie o nazwie buy o cloak lub cos w tym stylu, da ci to wieksza szanse ze nie padniesz.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

on pisał ze NA BOXY bodzajże chodzi mu o speed a nie o HP ... polecam spear heada skill trwa 6 minut

ohoho, może lepiej poczytaj FAQ w grze o tych statkach a potem się wypowiadaj, co? Co do tematu SpearHead. Sam go mam i jak narazie wg. mnie jest idealny pod bota na boxy :)
Opublikowano

Lepszy jest Spearhead bo szybszy, oczywiscie jak uzywaz kbot`a lub pvdo to tak, a jak boxybota to vega :)

Dlaczego jak boxybot to vega? Ja właśnie używam SpearHead'a na boxybocie i nie jestem zawiedziony

Opublikowano

Spearhead lepszy szybciej zbiera i wgl a jesli chodzi o hp wystarczy serce wrzucic i juz wiecej hp i dochodza jeszcze herkulesy jak ktos ma i zajebiscie szybko zbiera i go żadko niszczą pozdrawiam :)

Opublikowano

Vega ... , ja speedheada z 1 slawy walne i padnie chociaż nie wiem jak :O .. a wale po prawie setke ;] wiec polecam vege bo speedhaeda wlaniesz slawe i pada jak mucha ;)

Opublikowano

Zdecydowanie lepsza Vega. Speedhead szybko pada i tylko stracisz prawie 50k uri. Ja latam vegą fs na złotku PBDOBOT i w nocy na bitkach nikt mnie prawie nie zabija bo uciekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...