Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multikonto bez Bana

NOOBO POWER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , czy można w jakiś sposób [proxy itd.] mieć multikonto bez bana ?

Jeśli tak to w jaki...

Chodzi mi o takie którym mogą zachodzić kontakty z innym moim kontem tj. handel itd ... :P

Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Musisz zgłosić to do supportu gladiatus.

Tam wysyłasz zgłoszenie o wspólnej grze na tym samym IP.

A jeżeli chodzi o handel.

Nie ma szans , moze ci sie udac ale jest duze ryzyko złapią cię juz nigdy nie zagrasz na tym koncie. Tzn 2038 rok czy do kiedy teraz jest perm.

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Jeśli zgłosisz grę na wspólnym IP i przyjmą, handel między kontami będzie traktowany jako push, więc nie dostaniesz bana na 25 lat od razu tylko według tabeli kar w kategorii Push więc na tydzień, dwa tygodnie, i 25 lat o ile dobrze pamiętam, także Twoja sprawa czy ryzykujesz. możesz również założyć konto na telefonie, u kolegi, w kafejce internetowej etc. i tam się logować, wtedy będziesz mógł spokojnie handlować bez narażenia na bana

Opublikowano

Słuchaj. Nie może byc dwoch kont na tym samym komputerze. Na bank bana zarobisz czasem po tygodniu a czasem po miesiącu. 1 komputer=1 konto na danym serwerze. Z tego co się orientuję to pod proxy nie bardzo chodził gladiatus.

Opublikowano

jesli nie masz radiowki , to ja robilem tak , ze logowalem sie na swoje konto , wylogowywalem , wylaczalem LiveBoxa(lub modem) , wlaczalem go , logowalem sie na drugie konto :P . Troche duzo roboty , ale o handlu raczej zapomnij bo nie zdazylbys zapewne bo to ok 4,5 min roboty ;)

Opublikowano

Internet dzielony z bratem - jedno ip. jedno ip = multikonto. multikonto = ban. chyba że tak jak pisałem zgłosisz grę na jednym ip, ale wtedy nie może być żadnych powiązań między kontami, a zwłasza handel. jedyne powiązanie jakie może być to możecie dołączyć do tej samej gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...