Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] kamermod - co z logami i banem ?

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie prosze o wyjasnienie jak dziala kamermod. Bo mam 58lvl i korzystam z niego zeby zrobic misje na kolejne levele konia ( z zabijaniem mobow ) oraz do expa ( tylko przez jakiś czas ) . I tu moje pytanie ? Czy kamermod wysyla te ' logi ' i czy jak nikt mnie nie widzi to czy dostane bana ? Prosze o dokladna odpowiedz

Opublikowano

Co do drugiego pytania, to nie musi Cie nikt widzieć, żebyś dostał bana, bo GM może być niewidzialny i skakać po mapkach.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na prywatnych serwerach radzę uważać na ludzi którzy biegają z włączonym frapsem, o logi raczej bym się nie martwiła. Natomiast jeżeli grałbyś na PL'u i używał cheatów to max 1 dzień i papa. :3

Opublikowano

xMiltinka ja juz kilka latek gram na pl i jakos narazie nie dostalem bana za kamera. I oby tak zostalo;P

Ale jak to mowia trzeba potrafic grac na czatach;)

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

xMiltinka nie zgadzam sie z toba.

Ja juz gram z 2 lata na kamer modzie i nic

Bana dostaniesz albo jak cie nagraja albo jak GM zlapie

@Edit

LEpiej grac na m2bob :D

Te same funkcje i jeszcze wiecej

Masz tam funkcje ze jak GM jest niedaleko wszystkie funkcje bota sie wylaczaja

Opublikowano

też gram na kamer modzie i to dłuuuuugo prawie 3 lata ;) expie dropie postacią 75 wszędzie:D nie odpychanie konia na metkach mobach bossach :P i nigdy bana nie dostałem więc kamermodem niemasz co sie martwić ;P jedynie co to nie używaj teleporta :D jak gm zobaczy ze jedziesz jedziesz i se znikasz to wiesz banik moze polecieć

Opublikowano

Podsumowanie:

Kamer moduj sobie do woli. I kamer logów nie wysyła,hack shiel nie wykrywa?

P.S fajny rym ;p

2z50k9j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...