Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak grać? :<

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadaję wam pytanie

Jak grać?

ponieważ gram już prawie rok i uświadomiłem sobie że nic nie umiem ginę w każdej rundzie i nikogo nie zabijam

dlaczego to piszę?

ponieważ podłamało mnie to że pewni gracze serwera Team Play na którym grałem mnie obrazili słowami typu:

I to ma być snajper?

Gdyby jeszcze coś umiał itp...

sytuacja była taka że biegłem do paki już wybuchała i terro uciekali noi nie trafiłem w nich i wtedy zaczeli się ze mnie śmiać :unsure:

i pytam się teraz was jak grać w tą pier*oloną grę zwaną Counter Strike :<

Opublikowano

Strzelaj seriami po 3-4 strzały, graj inną bronią niż awp, bo do niej trzeba mieć błyskawiczny refleks.

Olej ich jak się śmieją, mnie wyzywali przez tydzień na pewnym TP, po tygodniu ogarniałem tak, że grałem mixy z oporowcami, powodzenia !

Opublikowano

A co z Ak47? + jakie jeszcze dobre bronie są prócz m4a1 ak47 i awp?

Najlepiej ćwicz z usp/deagle.

Bronie godne uwagi to usp,deagle,m4a1,ak47,awp,famas.

Jak je ogarniesz, nie powinieneś mieć większych problemów w grze.

Opublikowano

Sam musisz znaleźć jaką bronią gra Ci się najlepiej , niektórzy grają innymi broniami dobrze , a awp nie ogarniają , bo do tego trzeba mieć refleks.

Strzelaj seriami prosto w okolice głowy , tak można szybko heada walnąć.

Lord Zibi

Opublikowano

usp,deagle,m4a1,ak47,awp,famas,gail.

najlepiej kupywac te zeczy :

TT:

Ak4,Deagle,Smoke,2fleshe,pancerz i jedziesz . Ak strzelasz 3/4 strzaly jak napisal kolega wyzej.

CT:

M4,Deagle,He,2fleshe,Deff,pancerz . Z m4 jest podobnie tylko strzelasz 4/5 strzalow bo ma mniejszy rozrzut .

Co do innych z serwera niezwracaj na nich uwagi. Napewno niebyli lepsi gdy zaczynali.

Ucz sie okolo 1/2 tygodni na jednym serwie najlepiej TP i osiagniesz cos wiencej niz tylko staty 2/10 .

Wraze czego pisz na pw.

Pozdrawiam.

sygnaturagrzybka.png

Pomoglem daj Lajka:)

Opublikowano

Nie martw sie, tez gram od ponad roku. Aczkolwiek, umiem kogoś zabić :D Ale moje staty nie sa lepsze niż 9;5 itp. To zalezy takze jaki sprzet masz. Jesli masz duzo fpsow, to mozesz cwiczyc z awp, (najlepiej na serwerach only_awp) i refleks sie wycwiczy. Jak masz malo fpsow, to zostaje m4,ak47, famas. Celuj zawsze w okolice brzucha/szyi, rozrzut sprawi ze byc moze trafisz HS.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tak to jest ze społecznością graczy counter strike, kupujesz sobie awp bo Cię stać - inni hejtują bo grają tą bronią lepiej, ale ? nie stać ich! to jest ten ich problem... Aż boje się pomyśleć co będzie jak cs zostanie zakopany przez nowe gry, na jakie gry przerzuci się ta społeczność :O

Po pierwsze ćwicz grając deathmatch - graj każdą bronią po trochu, nie przyzwyczajaj się do jednej.

Po drugie, myśl podczas gry, nie rashuj, graj teamplay, używaj mikrofonu, wsłuchaj się we wskazówki innych graczy.

Po trzecie, jeśli kupujesz awp - kup od razu helm/kevlar, flasha, hejka i lepszy pistolet.

Po czwarte, nie graj teamplay jeśli nie opanowałeś tej gry, uniemożliwiasz cieszenie się grą innym team'plowiczom.

Opublikowano

Nie martw sie, tez gram od ponad roku. Aczkolwiek, umiem kogoś zabić :D Ale moje staty nie sa lepsze niż 9;5 itp. To zalezy takze jaki sprzet masz. Jesli masz duzo fpsow, to mozesz cwiczyc z awp, (najlepiej na serwerach only_awp) i refleks sie wycwiczy. Jak masz malo fpsow, to zostaje m4,ak47, famas. Celuj zawsze w okolice brzucha/szyi, rozrzut sprawi ze byc moze trafisz HS.

Tak bo fps się liczą najbardziej, to nie DR...

NIE! FPS są Ci potrzebne tylko do DR wystarczy że masz 70-100 fps.

I tak ćwiczenie na DM, GG, AIM/AWP/FY.

Graj to opanujesz technikę.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jak czytam większość tych komentarzy to mi się śmiać chce...

Cs to nie jest gra w której jakiś poradnik zrobi z Ciebie lepszego gracza. Cs to jest gra, którą trzeba czuć, którą trzeba lubić.

Umiejętności przyjdą z czasem. Czasem przychodzi to wcześniej, czasem później... Kiedy to następuje ? Kiedy gracz non steama postanawia zrobić krok w przód w swojej karierze i zakupuje steama. Po jakimś czasie gracz dowiaduje się co to są mixy, lany, najlepsze drużyny na świecie. Ale chodzi głównie o mixy. Ja jednak kupując steama nie miałem takich problemów, że ginąłem co rundę i nie umiałem zabić na publikach, więc nie wiem czy ktoś z Tobą będzie chciał mixować. :(

@edit

@up

Tego kidmoda powinni Ci zabrać za niekompetencje.

Każdy ogarnięty gracz wie, że jeżeli nie masz stałych 100 fpsów to gówno zrobisz.

Nie wiem czy wiesz ale jeżli fpsy Ci skaczą, a akurat strzelasz się z kimś to celownik idzie automatycznie do góry i chuja zrobisz, mistrzu.

Ale czego tu się spodziewać po takich moderatorach, którzy tyle wiedzą o counter striku co Komor o ortografii.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...