Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przenoszenie załogi+pytanie który czołg lepszy

ludwikus0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się przenieść załogę na inny pojazd tak by nie stracić umiejętności ? W który czołg polecacie iść po KW-1 ?

Opublikowano

1 da sie

za darmo: zaloga ma tylko 50% dosw(jesli myle to ktos poprawi) a perki zostaja tak jak byly

za kredyty: zaloga ma 80% dosw a perki bez zmian

za zloto: zaloga ma 100 dosw i preki tez bez zmian

2 zalezy kto co woli

kw1-s jest bardziej mobilny ale za to ma slabszy pancerz, topowe dzialo robi z niego super maszyne

t-150 powolny ale z lepszym pancerzem, nie wiem jak gra nim z topowym dzialem

mi bardziej przypadl do gustu kw-1s

860331433165800174608.png

Opublikowano

Te perki to umiejęności załogi typu mentor,naprawa itd. tak ? Bo mnie chodzi własnie o te umiejętności , mam całą załogę z umiejętnościami 73% i dowódcę z 77% i pytam czy to stracę. Czy po przeniesieniu za darmo i wbiciu np z 50% na 100% dalej będą mi sie szkolić te umiejętności załogi ? I pytanie , co znaczy taka złota kolumna u członka załogi ? mam tak u kierowcy mechanika

Opublikowano

1. Po przeszkoleniu nie stracą % perka, tylko te perki dopiero po wbiciu 100% um zaczną dalej ćwiczyć
  2. Wydaje mi się że to oznacza że ma on najmniej expa ze wszystkich załogantów i w następnej bitwie dostanie najwięcej expa żeby to wyrównać

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak masz doswiadczenie na 100% i przenosisz za 20k kredytow to zostaje im 90% jak za darmo to 80%. Perkow ani procenta nie straci.

Ta zlota wieza czy cos oznacza ze w nastepnej bitwiedany czlonek zalogi dostaje najwiecej expa ze wszystkich zalogantow. Tak sie robi tylko wtedy jak masz wlaczony tryb przyspieszenia zalogi na czolgu eliyarnym.

Idz w kw-1s i zrob takze kw-2 do zabawy.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...