Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Teleportowanie się w górę [1.3.2]

TenToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj przedstawię wam buga który działa w grze minecraft na wersji 1.3.2, 1.3.1

daje nam on możliwość teleportowania się na pionową wieżę,

bug działa na multi.

Okej, jeżeli masz wieżę to zrób na jej dole dziurę abyś mógł tam wejść, postaw w niej trapdora,

i gdy będziesz go zamykał wyloguj się i zaloguj, jeżeli się nie udało spróbuj ponownie

Link do filmiku:

Pomysł jest mój:)

Proszę o komentarz like, oraz subka

Proszę o zdjęcie kilku procent

Opublikowano

Nie nabijaj sobie postów tymi ref każdy to zna a jak nie to wystarczy wejść na yt i jest tam tego pełno oraz taki temat już był

dJ.jpg

Opublikowano

Paweł jeżeli było daj linka, bo mówiąc, że było bez dowodów to Ty nabijasz sobie posty! Wg. mnie BUG jest ok, opisz jeszcze tylko w temacie i dodaj troszeczkę estetyki ;) ! Leci like

Opublikowano

Nie nabijaj sobie postów tymi ref każdy to zna a jak nie to wystarczy wejść na yt i jest tam tego pełno oraz taki temat już był

Ja pierdole... Jak widzę takich ludzi jak ty to myślę o staniu się seryjnym mordercą..... Refresh'ować można co 24h, więc nie pierdol, że nabija posty. I podaj łaskawie link do tematu w którym to było, a nie pierdolisz głupoty.....

Ja tego nie znałem. Like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...