Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Run-time error '7': Out of memory

mroczny104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki sam blad ale nie wiem jak go rozwiazac wlaczam to co mowisz i agbot ta piranie i nie chce mi sie wlaczyc i wyskakuje blad ??? prosze helpppp

Opublikowano

mam ok mam ten sam blad co koles zrobilem to co mi podali ze mam zrobic zeby nie bylo bledu i nadal mam ten blad nie wiem dlaczego moze cos zle wlaczam pwoiedz mi co mam pokolei wlaczac

@EDIT

no i nadal mam ten blad co na obrazku widac wyzej mam pytanie czydalo by cos jak bym zrobil nowego windowsa ?

dalo by to cos czynadal bym mial ten sam blad ?

@EDIT2

prosze o pomoc bo sie nie znam a juz mialem wszystko dobrze z botem i cos sie popsulo helppppp

Opublikowano

AgBot musi być w folderze z Silkiem, Liberyfiles musi być zainstalowane, włącz MediaPatchera potem nuConnector6 a następnie AgBota ;p jak juz wszystko się odpali to Testosterone i Ogień! ;p

Edit:

Nie wiem czy ktoś zauważył ale on odpala AgBota mając go na pulpicie ;p Pewnie Media patchera też tak ma ;p

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

Opublikowano
AgBot musi być w folderze z Silkiem, Liberyfiles musi być zainstalowane, włącz MediaPatchera potem nuConnector6 a następnie AgBota ;p jak juz wszystko się odpali to Testosterone i Ogień! ;p

Edit:

Nie wiem czy ktoś zauważył ale on odpala AgBota mając go na pulpicie ;p Pewnie Media patchera też tak ma ;p

Masz odpalilem jak ty mi kazales...

post-33-1207422375_thumb.jpg

Wolf-Alexander.png

Kadavra-Mars.png

userbar3.gif

Opublikowano

Z tego co widzę to jesteś idiotą i masz starego AgBota (pod starego clienta), może zanim zaczniesz pisać sprawdz czy wszystko masz ok!

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...