Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec pobralem sobie Ecsro i wlaczam gra... wbijam za 1, 2 max 3 razem na server i jak wbije to mam takie lagi ze nie da sie nic robic... jak zrobie lvl up to stat pointy mi sie scinaja... mobka atakuje co minute ;(. Wy tez tak macie ? ;]

Smoke Weed

Opublikowano
A wiec pobralem sobie Ecsro i wlaczam gra... wbijam za 1, 2 max 3 razem na server i jak wbije to mam takie lagi ze nie da sie nic robic... jak zrobie lvl up to stat pointy mi sie scinaja... mobka atakuje co minute ;(. Wy tez tak macie ? ;]

Może nie, że czekam minutę, ale lagi i tak mam duże :/

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

A zawsze tak bylo ? Naprawia to ? Bo jak keidys kiedys gralem na Fembrii a nie na zwyklym Ecsro to mialem normlanie.

Smoke Weed

Opublikowano

OK juz mam ;)

16.10.2009

Dear ECSRO-player,

at the moment we are working very hard on figuring out the reason for the lags on ECSRO. Without giving any kind of promise, we hope to be able to fix the problem soon. Thanks for your patience.

Further we are working on a new reward sywstem on our website. Within the next days you will find a new link in the premium section on ecsro.net

If you use this to redirect people from your website to our website, we will grant you points for every new user. People who use activated premium accounts will receive a little bonus. The rewards are not set yet. In discussion are small items from the mall, silk gold and premium access to our download site. In the next days we will setup the alpha-version only. You will be able to collect points but the possible rewards will be set later.

One thing you should know: It won't be easy to get the best rewards.

ECSRO Team

Na polski :

16.10.2009

Drodzy ECSRO player,

w tej chwili pracujemy bardzo ciężko na zastanawianie się przyczyną opóźnień na ECSRO. Bez podawania jakiejkolwiek obietnicy, mamy nadzieję być w stanie rozwiązać problem szybko. Dziękujemy za cierpliwość.

Dalsze pracujemy nad nową sywstem nagrodę na naszej stronie internetowej. W ciągu najbliższych dni będzie można znaleźć nowy link w sekcji premii na ecsro.net

Jeśli używasz tej przekierować ludzi z Twojej witryny na naszej stronie, będziemy przyznać punkty za każdego nowego użytkownika. Ludzie, którzy używają aktywacji konta premii otrzymają mały bonus. Nagród, nie są jeszcze ustalone. W dyskusji są małe przedmioty z centrum, złoto jedwabiu i dostęp do premii naszej witryny pobierania. W najbliższych dniach będziemy instalacji tylko w wersji alfa. Będziesz miał możliwość zbierania punktów, ale możliwe nagrody zostaną ustalone później.

Jedno trzeba wiedzieć: To nie będzie łatwy do uzyskania najlepszych rezultatów.

ECSRO Team

Mozna zamknac ;D

Smoke Weed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...