Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacki Server Inorist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, gram na serwerze Inorist. Szukam jakiegos hacka na ten server ale nic nie działa. zanim gra sie uruchomi jest jakies sprawdzanie plikow moze to przez to?? Da sie cos z tym zrobic? Nawet multihack nie działa. Prosze o pomoc ;c

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Dzięki wielkie xD a co masz na myśli mówiąc obejście bo jestem zerem jesli chodzi o hacki w metinie xD

EDIT 1:

Sprawdziłaem 1 czita (1 link) niestety nie działa. Ten Inortis ma własnego przerobionego clienta. I jak odpalam przez ten plik co miałem przez niego odpalić to sie nie włącza (bo czit niewidzi klienta metina, jest nawet napisane plik metin2.client.bin nie został odnaleziony czy jakoś tak). Da sie cos z tym zrobic?

-Zaraz sprawdze 2 czita. Moze z nim bedzie lepiej :)

EDIT 2:

Niestety 2 hack tez nie działa. Gdy wypakowałem go do folderu z metkiem nawet niebyło pytania o podmienienie plików. Czyli lipa ;c

Jakbys wiedział co na to poradzić to pisz tu. Polecą lajki i + ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Dzięki wielkie xD a co masz na myśli mówiąc obejście bo jestem zerem jesli chodzi o hacki w metinie xD

Nie wiem czy będzie działać, ale możesz spróbować:

Opublikowano

Dzięki, już testuję.

Zaraz dam EDITA i powiem czy działa ;)

Edit:

Niestety ani 1 ani 2 sposób nie działa. Niewiem co oni zrobili z tym servem ze żadne hacki niechca pójść ;c

Edit 2: To co wie ktoś czy da coś radę odpalic na tym Inortisie? ;l

~ Fokus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...