Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam problem z CoD Multiplayer.. ;/

Elciar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Więc gdy chce zagrać wyskakuje mi taki błąd post-687758-0-93597300-1345711789.jpg nie wiem co jest nie tak.. singleplayer mi działa normalnie.. dodam to że kiedyś mi normalnie działało ale nie wiem co się stało.. ;/ i instalowałem patcha 1.6 ale coś jest nie tak jak instaluje też mi błąd wyskakuje. Kompa mam w miare dobrego :

Procesor Intel? Core? Duo CPU e7500 @ 2,93GHz 2,94GHz

Pamięć RAM 4GB

Windows 7 64-bitowy

Producent Acer

Ah sory że tu źle to bedzie wyglądalo ale nie umiem jeszcze pisać tu..

post-687758-0-93597300-1345711789.jpg

Opublikowano

1. Znalazłem to na forum, przetłumacz to sobie i spróbuj Basically find a specific COD 4 folder named miles (if installed regularly, it should be C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles). You'll see a file named mssmp3. Change the ending of it to .BAK (so it should say mssmp3.bak).

2. Jak używasz xFire to wyłącz je

3. Update directX i karte graficzną, sterowniki

Jeżeli nie zadział to nie wiem, zrób reinstall coda ew. na drugim dysku zainstaluj, reinstall patcha próbuj

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

niestety żadne nie działa z tych opcji ;/ sterowniki wszystkie zaktualizowałem i nic. Zmieniłem nazwe tego pliku i jest to samo bład mi wyskakuje.

Opublikowano

Zrób tak: lewym myszy na ikone iw3mp --> zgodność --> zaznacz '' Uruchom ten program w trybie zgodność '' (( win xp 3 pack )) --> na samym dole zaznacz '' Uruchom jako administrator '' --> zapisz. Pamiętaj aby przed włączeniem gry też uruchomić jako administrator ;). Najważniejsze podłącz mikro :).

Opublikowano

no tak zrobiłem i nic ;/ a mikro podłączone.. nie wiem co jest keidyś mi normalnie działało a teraz wgl nic ;/

Opublikowano

nie musze patcha zainstalować bo mam juz te aktualizacje wgrane "tak pisze jak to próbuję zrobić" a 1.7 normalnie mi sie instaluje.

Opublikowano

dobra działa :) nie wykrywało mi mikrofonu nie wiem dlaczego ale już to zrobiłem ale i tak dam + wam panowie za jakąkolwiek pomoc i zajrzenie tu ;)

Ostrzeżenie słowne.

Opublikowano

dobra działa :) nie wykrywało mi mikrofonu nie wiem dlaczego ale już to zrobiłem ale i tak dam + wam panowie za jakąkolwiek pomoc i zajrzenie tu ;)

Pisałem mikro najważniejsze ;). Następnym razem daj '' Edytuj ''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...