Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prawa

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

chciałem sie dowiedzieć ze spr źródeł czy zostaną przywrócone prawa golda zamykanie/otwieranie własnych tematów?

według mnie było to przydatne

dajmy na to ktoś ma tuta podklejonego i zamknietego

i wygasną linki,czy padnie grafika to nie musi truć dupy moderatorom tylko sam sobie otworzyć i aktualizować.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jestem przeciw.Moim zdaniem moderatorzy mają swoje zadanie jak i goldeny.Ty tylko chcesz,żeby te prawo zostało wprowadzone w życie,tylko dlatego,że ty jesteś goldenem,a uwierz mi w tych sprawach nie trujesz moderatotom życia.Wgl wtedy (jestem tego pewny),że wzrośnie liczba tematów,co spowoduje nie potrzebny spam itp.

Jestem na NIE

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Jestem przeciw.Moim zdaniem moderatorzy mają swoje zadanie jak i goldeny.Ty tylko chcesz,żeby te prawo zostało wprowadzone w życie,tylko dlatego,że ty jesteś goldenem,a uwierz mi w tych sprawach nie trujesz moderatotom życia.Wgl wtedy (jestem tego pewny),że wzrośnie liczba tematów,co spowoduje nie potrzebny spam itp.

Jestem na NIE

Ja pierd a czy ktoś tu pytał czy ktoś jest za czy nie to nie sugestia tylko

pytanie do globali+ i czekam na ich odpowiedz.

Ty tylko chcesz,żeby te prawo zostało wprowadzone w życie

Dla twojej informacji te prawo już było i zostało wycofane

tumj.jpg

tak pisał rmcf

Przez tydzień zamykać tematy mogą tylko GM i Admini. Po tygodniu powinno wszystko wrócić do normy.

http://www.mpcforum.pl/topic/695316-problembrak-uprawnien/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zamykanie/Otwieranie własnych tematów jest teraz dla Black Memberów.

Nom,a jedynym black memberem jest Silver.Co do zamykania już są ustalone reguły,kto ma prawo do tego itd.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie jedynym, bo też mam :P

I RMCF mówił chyba, że dla goldów to już nie wróci, ostatnio na statusach była krótka rozmowa o tym.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...