Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sanatorium(2012) Kontynuacja Slender

majko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Gry: Sanatorium

img_307748_sanatorium-gameplay-download-new-slender-game.jpg

Licencja:FreeWare

Wymagania: Nie są podane

Waga: Około 90mb

Opis: Witam dziś do zaprezentowania wam, mam grę noszącą tytuł "Sanatorium". Jest to gra typu FPS, która polega na odnalezieniu 8 kartek porozrzucanych na tytułowym Sanatorium, lecz to nie wszystko za wszelką cenę będzie nam to utrudniać "SLENDER". Jest to "facet" który pojawia się w najmniej oczekiwanych momentach, co nadaje grze klimat. Gra jest darmowa, jeśli ktoś chce mogę też wrzucić Slender(1 część tej gry), obie nie łączą fabularnie w żaden sposób.

Download:

x

Gdy linki nie działały, albo ktos by chciał na inny hosting pisać PW albo w tym temacie.

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

nie wiem czy może być zippyshare i to nie moj upload ale sam nie zdążę tego wrzucić

http://www64.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=82975557

ajxlht.jpg

fs_overall.png

Opublikowano

Linki mają być na hostingach np. mediafire, speedyshare. Na adf.ly nie gdyż możesz na tym zarabiać.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@UP na hostingach typu speedyshare mediafire też mogę zarabiać, wystarczy że 1000 osób pobierze ten plik i dostanę ok. 20$.

1327915121-U74000.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...