Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod 1.3.2 x-ray odróżniający bloki

Inside5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym się zapytać czy istnieje jakis xray bedacy w stanie odrozniac w netherze bloki netherbricka od reszty gdyz chcialbym znalezc twierdze :D Już polowe netheru zwiedzilem a oczu na okolo glowy nie mam i by sie on przydal np kiedy by netherowa cegla na dole lub górze była bo tak tylko bezsensownie brne i ide na slepo tracąc czas a juz bym chcial cos z tej cegly budować ...

Z góry dzięki za odpowiedzi miło widziany jakis link z przerobionym xrayem gdyz sam nie potrafie tego zrobic :)

Opublikowano

A to na singlu, czy na multi? Bo Orebfuscator doskonale go blokuje.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Tak jeśli na multi i mają jakegoś Anty-X-ray'a to nic nie zrobisz a jeśli na jakimś który nie ma zabezpieczeń albo na singlu to jak kolega 2-up nodus ma opcje jakeś :]

Opublikowano

Na multi, ten serw nie ma totalnie zadnych zabezpieczen jest tylko found diamonds taki pluginek ktory informuje admina o tym ze ktos wykopuje np za duzo surowca. Dostawalem wielokrotnie bany na serwie ;D nawet doszlo do usuniecia konta ;p teraz bardziej uczciwie gram znajduje kopalnie xrayem i tam kopie admin nawet jak uzyje vanisha itp to nie polapie sie przeciez ze xrayuje w kopalni.. nie ma tzw korytarzy we wzorek ;d sam napisalem swojego clienta a raczej go zmodyfikowalem wypróbuje nodusa bo jak cos przestawiam u siebie wyskakuje mi error..

Aaa i jeszcze coś ;D znacie jakis dobry program do zmiany ip?? bo wyprobowalem cyberghosta to i tak admin wiedzial jakie konta mam -.- potem mac changera 2003 r i dalej udalo mi sie tylko 2 cyferki z przodu z 86 na 74 zmienic teraz uzywam hot spot shielda .. ale znow problem straszne lagi i tak naprawde to nwm czy go uzywac bo nie wiem czy działa dajcie jakis sprawdzony program lub sposob nie chce kolejnego bana

@edit Yea dzieki wam znalazlem twierdze od razu po wyjsciu z portalu ;D jeszcze pytanie mam wiecie moze ile twierdz jest w netherze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...