Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1] ClassicLC

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ClassicLC

Serwer wykonany przez: Wizzatka

Jest to "siostra" LCGN.

Jak sama nazwa wskazuje, Classic.. czyli tak prosto z mostu:

Exp x 2

PU x 50

Gold x 2

Max LVL 90

Skille do 70 LVL

Max LVL Skilli - 5lv

Nie ma Tombo

Nie ma różnych dodatków jak HP 150% bosty Hp itd

Nie ma itemkow z EP3

Max 30% Cast ( na helmie )

STRONA:

http://www.classic.lc

------------

Polska Gildia powstaje!

Zapraszam do wspólnej gry!

Edytowane przez xOwca
Opublikowano

A nie wiesz jak z dropem itemow / HS. Bo jesli nie jest podwyzszony drop HS to nie ma sensu grać na tym serwerze. Cieżko wystartowac. A pozniej na jakims 40lvlu z setem +0 to sobie mozna.... bic lisy.

Opublikowano

A nie wiesz jak z dropem itemow / HS. Bo jesli nie jest podwyzszony drop HS to nie ma sensu grać na tym serwerze. Cieżko wystartowac. A pozniej na jakims 40lvlu z setem +0 to sobie mozna.... bic lisy.

Dla uściślenia,jeśli drop taki sam jak na PL to lecą też party z plusami.Pewnie,jak nie umiesz grać to lisy są dobrym miejscem do expa.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Dla uściślenia,jeśli drop taki sam jak na PL to lecą też party z plusami.Pewnie,jak nie umiesz grać to lisy są dobrym miejscem do expa.

drop jest lepszy :D

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o to ,że eq leci z mobków takich jak na PL,a nie o częstotliwość lootania,ale ok. ;D

//Zakaz handlu.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jaki Ty miales lvl na LC PL, ale ja bez zadnych plvl'ów mialem 94, wiec prosze Cie abyś nie wypowiadał sie w taki sposob o mojej osobie...

Edytowane przez BezStresowo
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jaki Ty miales lvl na LC PL, ale ja bez zadnych plvl'ów mialem 94, wiec prosze Cie abyś nie wypowiadał sie w taki sposob o mojej osobie...

Bo to 2 tygodnie roboty jak ma się eq...

//Żeby nie było ,że spamuję...Jest jakaś gildia,w której skład wchodzą Polacy?

Edytowane przez Hygy

//Zakaz handlu.

Opublikowano (edytowane)

grają polacy> ? czy szwabów i innej zarazy pełno ?

Edytowane przez maro2503

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Bo to 2 tygodnie roboty jak ma się eq...

//Żeby nie było ,że spamuję...Jest jakaś gildia,w której skład wchodzą Polacy?

2 tygodnie... Chyba że ktoś gra 24 h na dobe jak Ty. Bo z tego co ja sobie przypominam to na 94 lvlu szło mi około 5% expa na godzine, więc proszę Cie nie pisz jak nie wiesz...

Opublikowano

Człowieku w 2 tygodnie wbiję Ci ten 100 lvl tylko załatw mi PBi,eski,wep 49 i 69+14.Spokojnie,nie jestem dzieckiem takim jak ty.Nie mam tyle czasu na grę.

//Zakaz handlu.

Opublikowano (edytowane)

Człowieku w 2 tygodnie wbiję Ci ten 100 lvl tylko załatw mi PBi,eski,wep 49 i 69+14.Spokojnie,nie jestem dzieckiem takim jak ty.Nie mam tyle czasu na grę.

Hmm może od razu całe IS Ci wykupie. To wtedy będzie naprawdę ciężko wbić 100lvl.

Ja nie uzywalem zadnych wspomagaczy.

Obrażaj od dzieci, to świadczy o Twoim poziomie..

pozdrawiam.

Edytowane przez BezStresowo
Opublikowano

Hmm może od razu całe IS Ci wykupie. To wtedy będzie naprawdę ciężko wbić 100lvl.

Ja nie uzywalem zadnych wspomagaczy.

Obrażaj od dzieci, to świadczy o Twoim poziomie..

pozdrawiam.

Też może być cały IS.To,że Ciebie nie stać na kox albo chcesz sobie utrudnić grę to twoja sprawa.

//Zakaz handlu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kocham takie serwery tylko 4 typa online :( jak jest jakis serw

Max LVL 90

Skille do 70 LVL

lub cos podobnego prosze o podanie bo brakuje mi starego dobrego lc a nie takiego czegos co jest teraz czyli jeden wielki syf

@edit gra ktos jeszcze tu bo ja dzis wbiłem 46 lvl i spoktałem tylko 1 osobe :D co do serwa to bardzo dobry tylko dla tych co lubia stare lc zapraszam :)

Edytowane przez pawlak118
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

to teraz nie opłaca się tam grać skoro raty zostały zwiększone, bo można zagrać na Generic (więcej ludzi etc.)

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...