Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(szukam) Need For Speed z obrazem ISO

123qwertyuiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuje jakies GIERKI NFS ale chodzi mi o to zeby ktos podal mi link do gry np do Need For Speed Carbon zeby gra wazyla 3.9Gb ale mogl nagrac na plytke i wtedy zainstalowac. Chyba wiecie o co mi chodzi. :) Poprostu szukam linku do pobrania z obrazem iso ale zeby byla cala gra. Do kazdej link mozecie podawac oprocz do NFS World. Nie podawac linkow do chomikuj.pl. Chcialbym zeby gra byla cala ale zeby byl obraz iso a nie kompresja rar. Nie szukam gry ktorej nie musze robic na 2 plytkach tylko na 1 np tak jak carbon 3.9gb i tyle . Nie szukam gry NFS underground 2, most wanted, world. Dzieki :) za dobre linki daje +.

Opublikowano

Takie coś jest możliwe tylko jeśli masz oryginalną wersję gry . to wtedy możesz pobrać pirata jako kopię zapasową.Z tego co pamiętam to nielegalne pliki można mieć tylko 24h na dysku zgodnie z prawem.Także nie masz co szukać na tym forum.

Opublikowano

Nie będzie ok. Bo to nie jest forum do tego żeby podawać linki do gier. Tylko jest to forum hacków do gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...