Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z ustawieniami

Nifer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam tf2 od 2 dni i mam problem. Gdy próbuję ustawić tryb ślepoty barw lub pyro-wizie nic się nie zmienia. Mam także problem z ustawieniem/widzeniem spray'a. (Mam wgrane config Chrisa nie wiem czy to ważne info)

Opublikowano

Ze ślepotą barw nie wiem o co chodzi :P. Ale Pyro-Wizje można włączyć w opcjach ale tylko jako widz. Żeby normalnie podczas gry to mieć to trzeba posiadać Gogle Pyrowizyjne

i one działają ale nie na wszystkich mapach :(.

A spray ci się nie wyświetla czy co się dzieje ?

Muscle Cars <3

Opublikowano

Gogle pyro-wizyjne mam. Grałem już na 2 mapach i na żadnej nie widziałem zmian (pamiętam ze na kong king, 2fort nie ma zmian).

Spray mi się nie wyświetla ani mój ani kogoś widzę tylko napis namalowane przez....

Opublikowano

Na tych mapach co mówisz właśnie się nic nie zmienia :(. Spróbuj na Doomsday

A z tym sprayem... Jak jesteś w menu --> Opcje --> Wielu graczy --> i zobacz czy masz zaznaczone "Pobierz wszystkie pliki" jak nie to zaznacz.

Jak to nie pomoże to już nie mam pomysłów -.-

Muscle Cars <3

Opublikowano

Na tych mapach co mówisz właśnie się nic nie zmienia :(

Na 2forcie google działają.

down: config nie powinien tego blokować, brak premki też nie.

Opublikowano

Slepota na barwy powinna dzialac na kazdej mapie. Pyrowizia tez mi nie dzi

ala. Mozliwe ze config chrisa blokuje? spray'a i tak nie moge ustawic, i zadnego nie widze. (Nie mam tf2 premium jesli to jakas wazna informacja)

Opublikowano

sproboje jeszcze dzis (okolo 11) cos wymyslec w opcjach gry idam znac czy cos sie zmienilo. (sprawsze o 11 bo jestem z telefonu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...