Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Skypt na kody SMS (z usuwaniem po użyciu)

DaMianOPLXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno spolszczyłem i poprawiłem zajebistą stronke po niemiecku :), jest tam prawie wszystko czego szukam, ale nie ma kodów SMS, tzn.

Proszę was o napisanie mi kodu, który będzie kontynuacją podanej stronki poniżej, proszę tylko o dodanie do pliku system->user_cp->getgp.php

Skryptu, który tworzy w mysql w bazie account tabelke o nazwie "kody", wktórej są kolejno trzy kolumny:

-id

-kod

-sm

i dodać reszte skrypt, dzięki któremu działało by to tak:

1.W tabelce jest linijka kolejno:

id kod sm

1 AF2 20

2.Użytkownik wpisuje w linijce "Kod z SMS":

AF2

3.Przepisuje idealnie kod Capatcha, który już jest w tym skrypcie :) i jego sprawdzenie także dodałem :)!

4.Klika przycisk "Doładuj"

5.W bazie account tabelce account w kolumnach "gp" i "coins" dodaje mu ilość SM jakie były przypisane kolumnie sm w tym przypadku 20, ale jeśłi miał już wcześniej 20 powinien teraz mieć ich 40! (dodaje tyle ile pisze w kolmnie "sm")

6.Odrazu po wpisaniu poprawnego kodu linijka z tym kodem zostaje usunięta z tabeli kody

A i zapomniałbym punk 2.1 Uzytkownik musi zaznaczyć poprawną kwotę sm jaka jest do wyboru, aby zgadzała się tej przypisanej do kody! Jeśli np w kody jest 10 a on kliknie 20 to gdy kliknie doładuj pisze mu: Niepoprawna kwota!

Dziękuję, kto to zrobi leci limit Like! I będę bardzoooooooooo wdzięczny!

Link do stronki:

http://www.mediafire.com/?1rnqaxoi91ucoc7

Skan:

VirusTotal mi nie działa, ale mogę ręczyć głową, że nie ma tam żadnego virusa, przejrzałem calutki kod z 100 razy, było tylko to co potrzebne nic zbędnego! Admina proszę o nie usuwanie, ani zamykanie, to nie moja wina , że mi virustotal nie dziebie ;/ Na 10000000% nie ma tam virusa!

Opublikowano

Dziękuję, kto to zrobi leci limit Like! I będę bardzoooooooooo wdzięczny!

Ochhhhhhhhhhh! Od zawsze moim marzeniem był limil lajków od ciebie i twoja wdzięczność! Zabieram się do roboty!

Tak serio, możesz komuś zapłacić za to, jak nie chcesz płacić to jesteś zdany najpewniej na siebie.

Opublikowano

To 10min robot dla zawansowanego skryptera, pozatym połowa już jest wystarczy dopisać z 15linijek kodu i za to mam płacić? To forum jest chyba po to, aby pomagać za darmo co nie?

@edit Ja chyba jebłem wam spolszczoną stronę Metin2 z prawie działającym IS i z naprawionymi bugami, ładnie wyglądającą, nie by me, ale przerobioną by me :) za DARMO!, a wy nie możecie mi pomóc za free?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...