Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antix gdzie ty masz głowę

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie kaze zdanie napisane w dziale pogaduszki nie powinno bys spamem ale nie ja tu jestem adminem, modem wiec nie ja tu decyduje powinno poprostu nie wliczac sie postow z dzialu pogaduszki i nie bylo by placzow.

mr2xd.png
Opublikowano

Pogaduszki to dział jak każdy inny, różni się tylko tym że podejmowane tam tematy nie muszą mieć ze sobą nic wspólnego, to dział do rozmów, a nie dział CS gdzie podejmuje się tematy tylko i wyłącznie związane z nim.

Też zamknąłbym Ci taki temat:

@ up

no różne są zegarki :P

A mi bardziej chodziło o zdj. waszych zegarków a nie pierdolenie że zwykły ;/

@up

To ty chyba nigdy G-shocka nie widziałeś ;/

Typ wrzucił zdjęcie swojego zegarka jaki ma a ty mu z tekstem o G-Shocku...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

@up umiesz czytać ?

On edytował post geniuszu a ja to wcześniej napisałem ( i to było do gościa który napisał że każdy zegarek jest taki sam)

Więc ogar!

A sam wielki pan i władca Antix niech lepiej powie czemu dał mi 5 % i zamknął temat , to że mu się temat nie podobał nie znaczy że może nadużywać swej posady moderatora /;

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

powinno poprostu nie wliczac sie postow z dzialu pogaduszki i nie bylo by placzow.

O właśnie, moim zdaniem też tak powinno być. Ale raczej tak nie będzie dużo ludi pisze byle co w takich pogaduszkach żeby mieć dużo postów i być znanym na forum, a jeżeli posty by nie były naliczane zapewne by wielu użytkowników zrezygnowało z tego forum :D

A wracając do tematu, raczej twój temat nie był spamem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dodam cos od siebie;

Skąd wiesz że ja zamknąłem temat ? to że bylem w temacie nic nie znaczy a po za tym warny dostałeś za dwa inne posty, radze najpierw spojrzeć w swój pasek warnow a potem oskarżać ludzi

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...