Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak grać talonem?

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj talona i mam pytanie jak nim grać ? ponieważ grałem nim tylko raz, to chcę wiedzieć jaki build najlepiej , jakie combo, etc. Najważniejsze jakie butki mu kupować?

Prosiłbym o wypowiadanie się graczy, którzy już dobrze opanowali tą postać.

Opublikowano

Talonem raczej tylko chodź na mida chociaż solo topa przeciwko niektórym też by dało rade kiedyś tak grałem ale mid jest na niego idealny. Wymieka większość ap.

najtrudnij osobiście mi szło przeciwko fizzowi na midze i kassadinowi chociaż z kassem bywa róźnie podobne skile obaj mają silence.

Kombo to coś takiego w jakiś akcjach R E W Q. Maksuj W on dostaje bonusowe dmg gdy enemy ma stuna slowa + farmana. na mida na start buty + 3 hp poty leash blue junglera i jazda.

Wkurzzasz typów W E Q albo E W Q kombinuj sam. Przeciwnik na midzie dostanie kilka razy będzie nieźle osłabiony i wkońcu wpadnie gank to go rozwalicie całkiem albo dajesz solo. Jak Ciebie gankują i masz ult to praktycznei 100% szansy ze uciekniesz. ja gram flesh + ignite.

Dobra chyba tyle coś mi sie przypomni to napisze. ostatniioo 6 rankedów duo pod rząd wygrałem w tym z 4 razy kerując gre.

powodzenia :P

buty biore z magik rezist

Opublikowano

[quote name=UKI_^^' timestamp='1345671612' post='5113051]

Talonem raczej tylko chodź na mida chociaż solo topa przeciwko niektórym też by dało rade kiedyś tak grałem ale mid jest na niego idealny. Wymieka większość ap.

najtrudnij osobiście mi szło przeciwko fizzowi na midze i kassadinowi chociaż z kassem bywa róźnie podobne skile obaj mają silence.

Kombo to coś takiego w jakiś akcjach R E W Q. Maksuj W on dostaje bonusowe dmg gdy enemy ma stuna slowa + farmana. na mida na start buty + 3 hp poty leash blue junglera i jazda.

Wkurzzasz typów W E Q albo E W Q kombinuj sam. Przeciwnik na midzie dostanie kilka razy będzie nieźle osłabiony i wkońcu wpadnie gank to go rozwalicie całkiem albo dajesz solo. Jak Ciebie gankują i masz ult to praktycznei 100% szansy ze uciekniesz. ja gram flesh + ignite.

Dobra chyba tyle coś mi sie przypomni to napisze. ostatniioo 6 rankedów duo pod rząd wygrałem w tym z 4 razy kerując gre.

powodzenia :P

buty biore z magik rezist

Nie bd pisal drugi raz tego samego, bo.ten kolega dobrze gada

Opublikowano

tymo? nie rozumiem twojego wypowiedzenia sie ;)

co do talona to ja tylko na mida ale wtedy musisz liczyc na jungle/solo topa ap ;p

wedlug mnie talon jest w stanie skontrowac kassadina ...

Opublikowano

tymo? nie rozumiem twojego wypowiedzenia sie ;)

co do talona to ja tylko na mida ale wtedy musisz liczyc na jungle/solo topa ap ;p

wedlug mnie talon jest w stanie skontrowac kassadina ...

Kolega bardzo dobrze opisal Talona i zeby nie powielac odpowiedzi, po prostu potwierdzilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...