Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~ Elite Silkroad Online ~ Wielki Powrót Serwera ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logch.png

Wielki powrót serwera EliteSro - czyli pierwszego serwera z Europą . Tym razem twórcy wracają z capem 110 - 11 degree. Jak wszyscy wiedzą serwer jest stabilny , bez korupcji , no i oczywiście z dużą ilością graczy . Serwer powstał wnioskując po temacie na epvp* 08-20-2012 , czyli niedawno . Co jeszcze można powiedzieć o serwerze , obecnie 1150 osób online na 1500 , dodano kilka nowych rzeczy - poniżej opiszę dokładnie , nie wiem czy jest sens pisania o party , ale z chęcią bym jakieś pt złożył :~)

11094000.png

Level / Skill Cap: 110

Exp / SP Rate: 15x

Drop Rate: 15x

Job Rate: 15x

Race: Chinese and European

Autopotion: Tak

Działający Magic Pop

Academy System działający

Działający Fortress War

Działający Capture The Flag

Wszystkie avatary dodane

Fellow pets system Działający

Działający guild/unions emblems

Dostajemy silki za granie oraz zabijanie uniqów - nowy system dostawania silków

Weekendowe eventy

Wszystkie skille oraz rzeczy z SRO-R zostały dodane

Stakujące się potki , elixiry , stony , arrowy

Moby nie dropią tabletów tylko gotowe stone

Job temple system

Holy water temple Działający

Devil Spirit A grade, Devil S, Angel Spirit

Guild war system

I wiele wiele więcej , min. Sklep z itemkiami z IM , nowe teleporty , nowe pety.

chariim.png

Oficjalna Strona :

Elite Silkroad

Oficjalne Forum:

Elite Forum

Download: Click me !

Inne Downloady: Click me !

Nowe Media.pk2 - musisz pobrać !

Opublikowano

Btw. Jak sprawa z bot'em? Domyślam się iż jest to nowy klient czyli mbot działa? Grałem, kiedyś na esro, ale wtedy pamiętam to sroking ciągnął nocki. A teraz jak sprawa wygląda?:)

Opublikowano

Nie orientuje się ktoś czy postacie od 0 są? Bo wiem ze wszystko w jedność wzieli i zrobili Esro 1 . Kurczę zagrałbym ale nie wiem jak z botem, bo te raty to Ciężko będzie.

@down,

a nie wiesz jak jest z kontami? Od nowa, czy kontynuacja lv?

Opublikowano

Mbot nie działa -> SroKing podobno działa , autorzy dali jednak nam jakiegoś tam keypressera + autograba + coś . Jest to mini bot.Wydaje mi się że od nowa , ale mogę się mylić.

Opublikowano

EliteSro ah z pewnością zagram :)

a nie wiesz jak jest z kontami? Od nowa, czy kontynuacja lv?

Konta jak i postacie są stare, czyli kontynuacja do tego, jeśli miałeś na jednym koncie postacie na esro 1, esro 2 itd. to teraz są na jednym koncie tutaj :)

Opublikowano

NIe ma żadnego bota działającego teraz na esro, oprócz klikacza klawiszy.

a i jesli nie ma ste tam postaci lvl 95+ to praktycznie nie ma po co zaczynać gdyz:

-jak juz wspomnialem nie ma bota

- spawn mobow od 1 do 99 lvla zostal zmniejszony do jakiegos x,025, jedynie moby w alex spawnia sie normalnie, czyli jak ktos chce zaczynac od nowa to bedzie usial do kazdego moba biec po 100m.

Opublikowano

A wam tylko bot w głowie.

Jak nie ma bota to dobrze w końcu będzie, z kim pograć, a nie jak wszędzie same boty 24h na dobę.

Opublikowano

Dlaczego "Wielki Powrót"? Przecież ten serwer istnieje już bardzo bardzo dawno, bodajże najstarszy serwer prywatny. Skoro nie robili reset kont, to nie ma nawet co tam zaczynać. Dlaczego? Nie wybijesz się. Tak jak wspomniał Black_Cross, możliwe że 90% graczy latają z sonami +7. "Wielkim powrotem", nie można tego nazwać, ponieważ to jest kontynuacja.

Sądzę, że nie opłaca się zaczynać, chyba że ktoś miał już kiedyś postać.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@Delma

Niestety tak jest. Mam tam postać 101lv i nie mam po co tam wracać, uwierzcie mi

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Wielki powrót dlatego , że serwer był off - 2/3 serwer miał problemy , teraz z 1-4 serwerów powstał 1 i zmienili na 11 dg , macie rację , popieram szymk0 . Dlatego nazwałem to "Wielkim Powrotem".

Opublikowano

Nie ma co się cieszyć z tego że połączone zostały wszystkie serwery w jeden. Ekonomia to już w ogóle jest tam teraz pojebana za przeproszeniem. Kiedyś było się kimś z 1b hajsu na koncie, teraz za te owe 1b można kupić wyłącznie jakieś śmieci. Poza tym serwer opanowany wyłącznie przez osoby które już dawno temu wyrobiły sobie renomę oraz nie oszukujmy się EQ, które ciężko zdobyć. Brak normalnego bota stawia nowych graczy przed ciężkim wyzwaniem z ratami x15. Chciałem wrócić, gdyż miałem tam postać 101lvl ale gdy wbiłem na serwer moje morale i chęci spadły do zera.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam was, mam problem jak chce odpalic silka wyskakuje mi ''The server is undergoing inspection or updates.Connect to http;//www.sro.vn for more informatiom.'' sciagałem Media.pk2 z tej strony

Mysle ze wiecie o co chodzi

Opublikowano

To wygląda na to że serw off. Szkoda kiedyś tam grałem i bardzo dobry serw. Ale jak off zamykam bo szkoda spamu jak coś pw.

@edit Strona mi normalnie działa może jakaś inspekcja jest na serwie.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

tak to jest właśnie jak się sprawdza czy server jest On czy OFF tylko wchodzac na jakąś stronkę o watpliwej wiarygodności...

jkc na servie jest obecnie cos koło 800 online

Opublikowano

witam specjalnie an ta okazje zalozylem konto tutaj bo chcialbym sie dowiedziec ... stronka dziala sciagnalem clienta i media te tutaj podane zainstalowalem wpakowalem te media ale jak odpalam clienta to pisze mi " The server is undergoing inspection or updates.Connect to http;//www.sro.vn for more informatiom. to dziala ten silk czy padl czy jest jakis UP? prosze o pomoc ;)

Opublikowano

mi nawet stronka nie działa i w launcherze też wyskakuje info o inspekcji... może server jednak padł definitywnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...