Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Warto powrócić ?

Anonymouse^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemkaa :3 Dawno nie grałem w WarRock'a .. Ostatnio jeszcze przed zmianą na Nexeona . Więc tak , czy warto ? Dużo hackerów i is'owców ?? I jak stoją ceny w is ( nie coś ze calą kase włożę ale od czasu do czasu lubie coś kupic więc np za 20 zł co kupie ) Czy dodali coś nowego ? I jak admini pomagaja ??? :>

Za każdą pomoc like :D

sygnazh.png
Opublikowano

Warto i to bardzo dodali nowe mapy

1 juffen

2 day one

3 kasghar chyba

hackerów jest tyle co za czasów g1

może jest mniej laggerów

za 20 zł nic nie kupisz ok 24 :D 5000 NX Cash

Admini są mili nie banują jak napiszesz do nich hey adnim (mi zbanował za czasów g1 jak napisałem hi admin ) :(

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

siemka ! aby coś kupić musisz wydać jakieś 20 zł... więc taniej niż w gamersfirst... (za sms, bo na przelew nie kupowałem). Hackerów jest tak jak zawsze, nie wiem czy wiesz ale znajdujesz się na forum z hackami więc ... ja gram od czasu do czasu i nie jest źle aczkolwiek może być lepiej :) i oczywiście odwieczny problem laggów, przynajmniej ja tak mam i nie jest to przez internet^^ jest kilka nowych map i broni. Ale ogólnie jest lepiej niż w gamersfirst, przynajmniej dla mnie ;)

do kolegi Tomasza :) na 100 % nie dał Ci bana za ,, Hey admin " ...^^ na pewno była inna przyczyna :)

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc , lecz teraz jak pobrałem to przy logowaniu w grze wyskakuje ze konto niezweryfikowane a przy reje nie dostalem wiadomosci na maila :/ Dwa konta zalozylem i nic

sygnazh.png
Opublikowano

Tak jak up napisał na prawdę warto teraz jest lepiej gdy Nexon przejął WarRock są częste eventy teraz jest bardzo dobry event gdzie za każde logowanie dostajesz w poszczególnym dniu jakiś item czyli skin Skiny sp up etc. Nowe mapki może są często konserwacje ale to lepiej bo coś zawsze dodadzą więc polecam ci zagrać

@Edit 800 postów takk ! :D

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...