Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.1] IgrzyskaSmierci+FreeBuild Hit-Craft Zapraszamy :D bez whitelist [1.3.1

Patrykb1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A.png

Nazwa serwera: Hit-Craft

IP serwera: 188.165.216.158:25085

B.png

Rodzaj Serwera: FreeBuild+IgrzyskaSmierci

PvP: Nie

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty:10 narazie

:D

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: 34 pluginów : MagicCarpet, Citizens, TravelGates, GroupManager, WorldEdit, simpleWeather, PlgSetspawn, SafeExplosions, Multiverse-Core, PermissionsEx, SpeedBall, WorldGuard, iConomy, Register, AuthMe, SurvivalGames, ColorOP, Permissions, WorldSaver, xAuth, OpenInv, ZavAutoMessager, MobArena, EasyBan, FoundDiamonds, Essentials, Jobs, ChatManager, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, LWC, ChestShop, EssentialsChat

Załoga: _gAc_ Krwawic Kevlar666

Super serwer zapraszam :D

Opublikowano

WL

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Nie polecam na nim grac admini nie ogary zero kurwa ogaru trzeba im muwić jak dawać działki już przy wejściu widać że to dzieci piszą i groża że jeśli się nie wbije na /sg join to banują i ja dostałem za to że nie wbiłem bo się nie dało !!!!!!! Mówię nie traćcie czasu na ten denny serwer same dzieci ja mam 16 lat a oni 10 i mi groża że wpadną do mnie z kolegami normalnie .... Pozdrawiam was wasz Treek

junior.jpg

Opublikowano

Zaajebisty serwer ^_^ Polecam Goraco :D

Zapraszam na serwer dopiero dzisiaj o 20 byl start wiec sorry za sloty oraz nie dobudowana mapke ^+^

[Pssss] Daaaj pan plusa :)

Nie polecam na nim grac admini nie ogary zero kurwa ogaru trzeba im muwić jak dawać działki już przy wejściu widać że to dzieci piszą i groża że jeśli się nie wbije na /sg join to banują i ja dostałem za to że nie wbiłem bo się nie dało !!!!!!! Mówię nie traćcie czasu na ten denny serwer same dzieci ja mam 16 lat a oni 10 i mi groża że wpadną do mnie z kolegami normalnie .... Pozdrawiam was wasz Treek

yhm.. Nie klnij dziecko. ty masz 16 lat juz widac po twoim zachowaniu i ty nie umiesz dawac dzialek... ogarnij ze to dopiero admin i nie umie jeszcze dawac dzialek jest na szkoleniu :)

My ci grozimy ? Wymyslaj bajki ! Tak bedzie przyjemniej ! Sg jeszcze nie ma ponieważ serrwer dopiero wystartowal i ogar ze sie wszystko w jeden dzien nie zrobi..

Ban zato ze klnełes na mnie i paru innych graczy.

Pozdro i zapraszam na serwa :D

@ up Jeszcze ci cos dodam i koncze Twoja ortografia 0/10 Nie grozilismy ze jak nie wbijesz to ban Nie wymyslaj bajek.

Piszesz tak bo ci dalismy razem z ekipa bana bo klneles przezywales.

Ogarnij sie i nie hejtuj serwera !

Opublikowano

Z listy serwerów to np.: ColorOP można wywalić gdyż Essentials ma funkcję dawania prefiksu OP. Po za tym macie dużo nie przydatnych pluginów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...