Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] gotowca medium/hard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam gotowca medium/hard

Najlepiej dużo questów etc...

Fms/riby u npc zbrojki nie stalki ! najlepiej od +5 do +9 ale to już z łatwością pozmieniam :D

(w shopach najlepiej żeby nie było takich rzeczy jak na 4fun że stalki zatrute etc..)...

99 lvl max no moze byc wiekszy np 120 / 127 czy coś w tym stylu.. ale do większego poziomu potrzeba kilka nowych mobków i mapek :P

Najlepiej jakby max 2 nowe bronie dla kazdej klasy lub po 1 ale to już nie musi być...

System ulepszania z ulepszaczami od +6 do +9 perły etc...

Dropienie różnych ulepszaczy z mobków i metinów i żeby były wykorzystywane na ulepszanie np tak jak na Balmorze lub na globalu...

Fajnie by też było gdyby dropiły kamyki z metinów a w sklepach ich nie było ale to już szczegół :P

Exp / Drop / Yang

W granicach

Exp: 500%

Drop: 300%

Yang: 400% + sztabki 1kk lub 500k :P

Najlepiej jakby było na tych pliczkach kilka nowych questów etc...

"To co wszystko napisałem nie musi być ale wiekszość tak" Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc nagrodzę limitem lajków za najlepszy link.

image.png

Opublikowano

A może frytki do tego?

Myślisz, że ktoś ci udostępni tak dopracowany serwer? Naucz się sam edytować pliki. Nic więcej nie znajdziesz oprócz tego w "Download".

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Up ^^ hehe fajny spamik zgłoszonko leci :):D :D (nie ma za co dziękować) możesz nawet hamburgera do tego dołożyć :)

@antywarn

Wszystko nie musi być tak jak ja piszę...

Ja chcę pliczki chociaż 30% z tego co napisałem ponieważ chcę edytować te pliczki :> a jak nie pomagasz to się nie udzielaj :)

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...