Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Czego nie udało się zrobić na prywatnych serverach?

WiPeKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiam. Privy są już bardzo rozwinięte..., ale czy udało się na nich zrobić wszystko co jest na globalach PL, SG, US. Może są jakieś drobne szczegóły, których nikt nie może rozgryźć. Zapraszam do wypowiedzi.

wipek.pl

Opublikowano

Raczej priv serwery mają wszystko to co metin PL ;) więc raczej pytanie powinno być w drugą stronę ;D

Dokładnie :)

Opublikowano

Raczej priv serwery mają wszystko to co metin PL ;) więc raczej pytanie powinno być w drugą stronę ;D

Właśnie nie. PL jest dobry i niech narazie tak zostanie, ale czy na PL jest takie coś czego nie da się zrobić na privach, o to mi chodzi.

wipek.pl

Opublikowano

yy nie ma czegoś takiego :] aha tak to po 1 to PL "zapożyczył" np szmaragdy z prwiwów wiele "inspiracji" z nich pochodzi trytony itp (odbugowane) pochodzą z priwów chińskich :0

DR5ChPt.png

Opublikowano

Od kiedy? :O Taki tryton był już w kliencie '08 ('07 to nie wiem bo nie bawiłem się nim). A że zabugowane? I tak wprowadzili je w sumie całkiem niedawno. Co do szmaragdów to sam się, pamiętam, dziwiłem że z privów zasysają. A jak tak patrzę na to, z jakich gier zasysają teraz ficzery do Mt2, to za niedługo zostanie tu tylko.. Same kamienie.. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...