Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0 OGARU ADMINI

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajrzyj do książki bo kompletnie nie umiesz złożyć prostego zdania ! To łamigówka ma być ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano
DOSTAL BANA ZA NIBY CRACKA DO KBOTA? JAKIEGO WAM *** CRACKA? MOGLISCIE ZOBACZYC ***CI ZE TO KONTO IVANA NA RGHOST I ZWYKLY KBOT, JABBER MA PROBLEMY KUR** I OFF JA WAM DAJE JAK ZROBIC ZEBY BOTOWAC NA JABBERZE OFF

Jeśli w taki sposób rozmawiasz z administracją to nie bądź zdziwiony identycznym podejściem z ich strony.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Kolego z takim podejściem daleko nie zajdziesz. Jakby nie dało się tego na spokojnie rozwiązać? To jest podejście takie jakbyś wiedział że nic z tego nie będzie...

Trochę zluzuj, daj skan i nie spinaj tak.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

To tak zobaczyłem że jest błąd z jabberem.... I Kbot mi działał bez licencji postanowiłem o tym napisać temat, nazwa tematu była

[bUG] Kbot Crack, po nazwie można wnioskować, że zakaz piractwa, ale i tak ja nie dawałem żadnego cracka.

Napisałem 1 punkt... Nie pamiętam dokładnie ale potem dałem download do zwykłego downloadu kbota 6.46

skan:

https://www.virustotal.com/file/6ea8b0de6ca79de5437ec1b42f3084983454065aef3667a8e34922fc81c97a21/analysis/

Nie wiem czemu piszę że 9 h skan temu, ale podobno tam żeby śmieci nie robić pliki o takiej samej nazwie nie mogą być tak ciągle skanowane :^

skan folderu kbota: nie dam bo 72 mb, ale zeskanuje go moim antyvirusem

ss:

skankbota646.png

Jeśli kolega nie dostanie ub nic się nie stanie przynajmniej wyjaśnię sprawę dlaczego on od razu tak olał jego, czyli nie zobaczył downloadu i w ogóle, + nawet w niego nie kliknął żeby sprawdzić że to oficjalny download od ivana...

@Edit:

Jeśli w taki sposób rozmawiasz z administracją to nie bądź zdziwiony identycznym podejściem z ich strony.

Nigdy nie rozmawiam tak z adminami... Tylko tu ciut przegiąłem ..

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

A jak on ma coś zrobić żeby rozwiązać tą sprawę jeśli ma bana? No właśnie... myślcie...

"+"

Opublikowano

Ref i co nie znajdzie się żaden winowajca temat zamknięcie porzucicie do kosza a mod wyjdzie z niczym? pff...

"+"

Opublikowano

A jak on ma coś zrobić żeby rozwiązać tą sprawę jeśli ma bana? No właśnie... myślcie...

Może założyć drugie konto do wyjaśnienia bana i napisać odwołanie w temacie dotyczącym jego bana.

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...