Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Konkurs na Vipa

Subaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh co ci będe słodził.Z filmika na youtubie http://pl.youtube.com/watch?v=xfga-VdcVgc , widze ze hak jest dosyć dobry.Nie będe cię błagał na kolanach i pisał postów ala

-Uważam, że ja powinienem dostać Vip Hacka

-Chciałbym dostać vipa

Powiem ci poprostu że widać że napracowałeś się nad tym hakiem i że doceniam to że chcesz się z innymi nim podzielić.Był bym bardzo szczęśliwy gdybyś dał

go do wyprubowania mojej skromnej osobie;)Jednak jeśli nie znajde się na tej liście 20 happy nie bede miał do ciebie zalu to ty stworzyłeś ten hak i ty masz Licencje;)pOZDRAWIAM I żYCZE mIłEJ gRY:p.Może kiedyś się spotkamy

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dlaczego skasowałeś mój post??? Co w nim było nie tak zresztą dlaczego osoby które piszą ne będe rozprowadzał odpadają?? Chciałbyś żeby ktoś dał hacka komuś innemu??? Rozumiem że "nie hakuje na polskim serwerze" to już zał... ale o to "nie będe rozprowadzał" bym sie kłucił.

Nie zadowolony user Pucio.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

• Dodaj nową pozycję...