Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiety platynowe a niespodzianka

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo widziałem wiele filmów na YT gdzie oprócz tych części były inne rzeczy i nie wiem czy to uległo zmianie.

I czy mogę gdzieś zobaczyć na jakie części mogę trafić?

PS: W nfsw gram od niedawna, więc proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Bo widziałem wiele filmów na YT gdzie oprócz tych części były inne rzeczy i nie wiem czy to uległo zmianie.

I czy mogę gdzieś zobaczyć na jakie części mogę trafić?

PS: W nfsw gram od niedawna, więc proszę o wyrozumiałość.

Tak zawieraja rowniez nie chciane rzeczy :) mozesz trafic 1 super czesc lub np. 2 slabsze i jakies powerupy, chyba nie ma nigdzie mozliwosci aby zobaczysz co moze poleciec dokladnie z tych kart.

xfz40l.jpg

Opublikowano

lepiej uzyc hacka na drop

moze troche gorsze czesci ale nie wydajesz na tym boost

ty z diamentów leca lepsze ;D tak serio to poczekaj na update rbota i bedziesz mial pro częśći za friko
Opublikowano

nie tylko pro tez ultra i skille 3 czy tak 5 gwiazdkowe leca xD

nie wydawaj boost bo sie nie oplaca... poczekaj na update

Opublikowano

Okej jeszcze jedno pytanko zauważyłem że w niektórych częściach prowadzenie wynosi "0" czy ulegnie to zmianie?

PS: Lajki rozdane tym co się najbardziej postarali.

Opublikowano

w niektórych częsciach nie ma sterownosći :D to normalne np: w silniku jest 17/9/0 i nic na to nie poradzisz:D

Opublikowano

Jak mam poprawić sterowanie mojej RX-7 ? części mam z szukania diaxów. A prowadzenie źle wypada w stosunku do innych statystyk.

Opublikowano

Oczywiście są tam też wzmocnienia i umiejętności. Mi się maksymalnie 2 platynowe części trafiły przy zakupie jednego pakietu nie opłacalne zwłaszcza teraz gdy drop jest lepszy i tak już zostanie no ale chyba że masz to gdzieś że to kosztuje...

Opublikowano

Akurat z tą sterownością jest bug bo jak włozysz części to czasem wychodzi na minus.

A co do części plattnowych - koledzy wyżej powiedzieli ja tylko dodam że teraz lecą lepsze rzeczy ultra1x i prosy czy skile ałe też powerupy po 10x.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...