Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w napisaniu części plugina Bukkit

Kuczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Potrzebuje pomocy z Java. Czy może któryś z was dobrzy ludzie napisać dla mnie malutki pluginek, który:

Gdy w grze mamy czarną wełne i nacisniemy lewym to uderzy piorun tam gdzie wskaźnik wskazuje -|- ? Ale aby móc to wykonać musimy mieć 16 pyłu glowstone, a gdy go nie ma wyświetli się komunikat nie masz wystarczająco pyłu glowstone ! Dodatkowo do tego permision na to. Wiem że proszę już o coś znacznego, proszę jeszcze tylko o to aby całość była napisna w taki sposób abym mógł dodać jeszcze pare takich "Wełn". Jedyne co mogę dać jako nagrode to: 5/plus/Lubie to. Vip na moim serwerze, dodatkowo reklamę na moim serwerze o dowolnej treści od osoby która mi pomoże+ Ostateczny rezultat mojej pracy i wzmianka w "Autorach".[Mój serwer: Host pukawka, 14 osób ciągle prawie full]

Pozdrawiam

PS: Chyba że ktoś jest chętny do współpracy, wyjaśnie cały pomysł a wykonanie pluginu bedzie mogła osoba ta przypisać całkowicie sobie +oczywiscie wzmianka o tym że pomysł jest mój. A pomysł jest ciekawy i wart uwagi.

c2f832b83d244e62bd4562a68d5ea82b.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...