Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] znikanie itemow

tapne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przez przypadek wystawiłem niebiańskie w sklepie za 4k xD i automatycznie zakończyłem, następnie wyparowały. Nie było ich w zakładce "odbierz", po jakiś 3 min pojawiły się i klikłem Odbierz i znikły z tej zakładki "odbierz"

Macie jakieś pomysły na ten "bug" ?

Opublikowano

niestety, nadal nie ma i na ogólnym pisze "lista jest pusta"

Inne pomysły ?

Opublikowano

Może włóż do agenta jakiś itemek, wpisz byle jaką cenę i do razu zakończ. Pojawi Ci się komunikat o odbiorze i wtedy może będą też niebki. :P Sama mam z żydem taki problem nie raz i to zawsze pomaga. :P

Opublikowano

Może włóż do agenta jakiś itemek, wpisz byle jaką cenę i do razu zakończ. Pojawi Ci się komunikat o odbiorze i wtedy może będą też niebki. :P Sama mam z żydem taki problem nie raz i to zawsze pomaga. :P

ale to pomaga tylko, gdy masz gold do odzyskania.

Opublikowano

@UP a a ci mówię że ich nie sprzedałem, @xMiyoshi pojawiły się, nacisnołem odbierz i nie ma ich w plecaku ani u żyda

Opublikowano

nie udzielaj się jeżeli nie wiesz jak pomóc i chcesz głosić swoje teorie bo są zbędne : )

Ma ktoś jakiś inny pomysł ?

Opublikowano

@UP a a ci mówię że ich nie sprzedałem, @xMiyoshi pojawiły się, nacisnołem odbierz i nie ma ich w plecaku ani u żyda

Sprawdź dokładnie, może jednak są? One tak nie znikają bez powodu. Skoro już się pojawiły to powinieneś mieć. Pisało Ci, że odebrałeś?

ale to pomaga tylko, gdy masz gold do odzyskania.

Nie prawda, działa też przy itemach.

Opublikowano

no właśnie odebrałem i się ścieła na 5 sek i nie było ich sprawdzałem chyba z 10 minut i nic

Opublikowano

Boże, nie odzyskasz ich.

kazdy pisze jak Ci pomoc a Ty jeszcze wrzucasz, wtf?!

napisz do suportu albo do GMow, ale i tak Cie oleja.

Opublikowano

radze poczytać przykazania Boże : )

eh nie to nie, jakie forum tacy użytkownicy, do zamknięcia

Opublikowano

nie udzielaj się jeżeli nie wiesz jak pomóc i chcesz głosić swoje teorie bo są zbędne : )

Ma ktoś jakiś inny pomysł ?

Skończ grę,albo zgłoś na Policję ,że żyd ukradł Ci hsy...

//Zakaz handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...