Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć Gokart w GTA SA

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gokart w GTA SA - Wygląd :

Kart-GTASA-front.jpg

Jak go znaleźć:

1. Jedziemy do domu Madd Dogga:

79309626175449279329.jpg

2. Stajemy przed jego domem i idziemy dróżką (strzałka)

97661173572666505014.jpg

3. Jeśli dojdziemy już na górę, od razu zauważymy gokarta, który znajduję się na końcu dróżki (obok drzwi wejściowych)

63694665917415002363.jpg

Wiem, że to nie był jakiś trudny tutorial, lecz na pewno komuś się przyda. Pozdrawiam

:)

Opublikowano

Będziesz robić codziennie tutorial jak znaleźć dany pojazd? To się mija z celem i mam wrażenie, że robisz to tylko dla statystyk.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

A potem wystawiasz to jako wielki poradnik w aplikacji na kidmoda. Obaj wiemy, że nie robisz tego bezinteresownie tylko po to, żeby wbić sobie liczbę tutoriali. Mam pomysł, zrób jakąś mapkę gdzie można znaleźć dany pojazd i wrzuć ją na forum, z pewnością to będzie bardziej cenione niż skakanie z tematu do tematu jak odkryć gokarta, jak znaleźć NRG... Taka mała rada byłego moda tego działu.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Ja jak zaczynałem grac w GTA Sa, to grałem jeszcze na PS2..

Neta nie miałem to się odkrywało wszystkie rzeczy z bratem i to była frajda. A teraz wejdziesz sobie na kompa masz gotowe savy, bugi czy nawet cheaty.

To tak samo jak wchodzę na YT (oczywiście oglądam jakiś film), a najlepszy komentarz daje minute filmu i opisuje co się tam dzieję...

Lepiej rób poradniki jak sobie ułatwić grę, bo to się bardziej przyda niż takie cuś :P

1994993994.png
  • Rayzer. zmienił(a) tytuł na Jak znaleźć Gokart w GTA SA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...