Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis łodzi w GTA San Andreas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm. jednym zdaniem. Niżej są wszystkie łódki z GTA SA.

Jetmax

jetmax4re.jpg

Marquis

marquis0tn.jpg

Dinghy

dinghy3zg.jpg

Reefer

reefer7ma.jpg

Squalo

squallo4rj.jpg

Speeder

speeder7pn.jpg

Tropic

tropic5gx.jpg

Launch

Launch_%28SA%29.jpg

Predator

predator7rh.jpg

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie wiem jak dla innych ale jak dla mnie ten tutorial jest na odwal. 2 łodzie z GTA SA, 1 z GTA IV, a reszta z GTA VC i tut został nazwany łódki GTA SA.

Opublikowano

Moim zdaniem powinno być [sPIS] w temacie ale dobra :D. A tak wg to się nie "zmęczyłeś" gdyż na gta samp wiki można szybciej xD. no ale masz lajka,

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Moim zdaniem powinno być [sPIS] w temacie ale dobra :D. A tak wg to się nie "zmęczyłeś" gdyż na gta samp wiki można szybciej xD. no ale masz lajka,

Ja polegam na różnych stronach, google grafika, i mojej grze.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Moim zdaniem nikomu nie jest potrzebny ani spis łodzi ani spis jakichkolwiek pojazdów w grze, przyda sie to komuś? pomyślcie chwile ja odpowiadam że nie dlatego Tut beznadziejny..

Opublikowano

Co z tego, że to jest dla POCZĄTKUJĄCYCH!!!111!! (-.-) Skoro i tak jakiś początkujący gracz w SA (o ile jeszcze będzie) nie będzie zaglądał na takie gówno (za przeproszeniem). Lepiej by było, gdyby zrobiło się spis wszystkich pojazdów, a nie 1000tematów i każdy o czymś innym. A jakiemu początkującemu graczowi się to przyda? Jak dla mnie to te wszystkie poradniki które są tutaj (w dziale GTA) są kompletnie bezużyteczne. Po co komu spis broni, łodzi, aut, samolotów, helikopterów itp.?

1994993994.png
Opublikowano

Weźcie do jasnej cholery w każdym tutki nie piszcie ,,Zróbcie 1 duży tut a nie spamujecie,, Gta to cichy dział i temat śr. 1 dziennie jak nie 1 na 2 dni -,- A takie tuty są spoko, a nie wchodzisz w ten twój duży i 2km jedziesz w duł by cokolwiek se odszukać -,-

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ehh, ludzie. Każdy tut o dziewczynach, pojazdach jest kopiowanie z Site, przecież przykładowy tut z tekstem to jest słowo w słowo...

• 2 tygodnie później...
  • Rayzer. zmienił(a) tytuł na Spis łodzi w GTA San Andreas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...