Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf na konsolę.

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zastanawiam się nad kupnem konsoli. I tu mam pewien dylemat. Ps3 vs XBox 360. Chociaż i tak dręczą mnie wątpliwości, czy wgl. warto kupować te konsole. Komputer mam bardzo stary, a jakbym miał kupywać nowy, musiałbym czekać z rok... Dlatego zdecydowałem się na konsolę. Czytałem o tym wiele w necie, i jedni są za PS inni za Xboxem. Dlatego pytam Was. Którą z konsol wybrać pod Bfa? I czy ta gra np. na Xboxie wygląda całkiem ładnie? Ten abonament mógłbym płacić, wkońcu to nie aż tak strasznie dużo, a Blu-Rey w Ps też mnie nie rusza. I to prawda, że gra jest mocno okrojona w porównaniu do Pc ? Z góry dziękuję za pomoc. :>

50 postów - jest

100 postów - jest

Bywalec
Opublikowano

Ci co maja klocka to napiszą, że xbox a ps'owcy napisza, że PS3 więc to od Cb zalezy wybór..

Osobiście uważam (testowałem 2 konsole pod BF3), że klocek ma lepszego pada do strzelanek więc.. Sam wiesz co bym Ci podpowiedział

@EDIT

Co do abonamentu płacisz 120 zł to aż tak nie dużo moim zdaniem i masz na rok.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

jak wiadomo w FPS zadna konsola nie przebije PC ale jako posiadacz obu konsoli mogę stwierdzić ze na x`boxie bedziesz się lepiej bawić ;)

pozdro

Opublikowano

Uzu - Osobiście powiem, że pad to kwestia przyzwyczajenia. Także testowałem tą grę na obu konsolach, jednak mi grało się lepiej na PS3.

Jeśli miałeś wcześniej doczynienia z daną konsolą, to jeśli masz możliwości sprawdź osobiście jak ci się na niej gra. Jak dobrze pamiętam na Xbox'ie trzeba było ręcznie dograć teksturki, żeby grafika była dosyć ładna (jeśli tak nie jest, przepraszam)

Opublikowano
Osobiście powiem, że pad to kwestia przyzwyczajenia

Tym bardziej, że teraz jest masa przejściówek.

PS ma więcej exlusivów + darmowe PSN. Brałbym PS.

Opublikowano

Grałem na Xboxie, i grało mi się średnio, pad taki ciężki... :f Pytałem się dziś kolegi, co mi bardziej poleca, polecił mi Ps. I chyba właśnie będę go brał.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Skoro tak, to śmiało, nie jestem pewien ale PS chyba lepiej wypada ogólnie. Tym bardziej ma też odtwarzacz Blu-Ray, co niektórym się przydaję, większą pamięć w standardzie, XBOX chyba 4GB, PS chyba 60GB najmniejsza. Ale XBOX ma też o wiele lepszy kinect

Posprawdzaj sobie też inne gry na daną konsolę ;]

Opublikowano

Kup 7 letnią konsole gdzie niedlugo stanie ci sie bezużyteczna bo wyjdą next-geny xD Też stałem przed tym wyborem i wybrałem modernizacje PC gdyż poprostu konsole nie są juz opłacalne - stare,sa patrząc na grafike w takim battlefieldzie ja w kompie na low mam juz 2x lepszą xD no i mozna grac w 24 graczy a na pc w 64. Jak jestes niedzielnym graczem albo lubisz sportowe gry to bierz Xboxa ale jesli jestes prawdziwym graczem grasz w fpsy i interesujesz sie nowymi tytułami to konsola nigdy ci tego nie da. w fps'ach masz AimAssist taki prawie aimbot, smiech na sali :P Battlefield na konsole to takie jakby bardziej demo albo jakaś poprzednia wersja.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...