Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opylało mi sie?

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram na s10 i zamieniłem fms +9 40 śr kd do expa +4 za branse z lez +8 5b 2k hp 10 grota, 5 kamoli, 200 zielonych duzych potow, 90 filetowych duzych potow. Oplacalo mi sie? Dawalem fms

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Wg. mnie nie, lecz nie straciłes na tym za dużo. Może nawet taka sama wartość. Ale fms z śr 40+ to już szpan a bransa nie do końca.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Dzieci, gówno mnie obchodzi ile bym zarobił tym fmsem w ile dni, obchodzi mnie to, czy sprzedam to za wiekszą cene niż fms, bo mam riba +9 44 śr omg, jak patrze na wasze posty i umiejetnosc czytania ze zrozumieniem, to sie za glowe można zlapac

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Wg mnie zależy czym grasz i jaki lvl masz , ale raczej bransa Ci się przyda , a jeśli masz 75 :) to jakąś trutkę śr 30 napewno kupisz :)

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Poty mało warte, to tylko taki dodatek.

Hmm.. co do ceny obu przedmiotów to myślę, że jednakowe. Bransa nawet dobra, bo grota+hp (5b), do tego można ją wkuć na +9 i pro.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Czy dałby Tobie te poty czy nie to nie ma znaczenia. Według mnie opłacało Ci się.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Osobiście uważam, że nie opłacało Ci się. 40% to nie jest mało, a jeżeli miałbyś sprzedawać dobytek wymieniony na pewno namęczyłbyś się bardziej a Yang zdobył mniej.

Opublikowano

Poty mało warte, to tylko taki dodatek.

Hmm.. co do ceny obu przedmiotów to myślę, że jednakowe. Bransa nawet dobra, bo grota+hp (5b), do tego można ją wkuć na +9 i pro.

200 zielonych warte 500kk, czyli jakieś 8 kamoli ;p nie znowu tak mało

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Ubiłeś dobry interes. FMS 40% śr. to co prawda żadkość , ale jak riba 44% śr. masz , to żadna strata , wręcz zysk. Opylało ci się :) Branse można wbić na +9 a wtedy wgl koxu

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...