Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

kozix14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja tak samo miałem na Pl3 wczoraj na gorze pisze LoginError ? jak tak ot ban nawet jak nie wierzysz napisz od supportu z innego konta że nie możesz się zalogować co może być przyczyną

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Tak ja tak miałem gdy kredki kupywałem :P Mogłem robić tak w nieskończoność a potem support mi napisał że dostałem perma za kupowanie kredek :( Nadal nie wiem jak to możliwe że za kredki dostaję się perma a nie (-) :)

baner.png

Opublikowano

Ja tak kiedyś miałem po prostu za nic. A jak dawno grałeś na tym serwerze ? miałem rok przerwy i potem właśnie nie mogłem się zalogować na dany serwer.

@UP:

To i tak rarytas bo mi nawet nie chcieli powiedzieć co się z tym kontem stało, albo nie wiedzieli ;p

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@top daj ss linku , jeżeli będzie tam pewna liczba , to oznacza ona bana (chyba 89) , jak coś pisz do supportu dla 100% pewności

Opublikowano

Sprawdź link jeśli jest error 99 to ban lub jak jest bodajże error 13 to ban na 90 dni.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

@up co ty pleciesz ??

error 99 to, że na konto się ktoś zalogował

error 13 to perm. A jeśli chcesz wiedzieć na pewno co masz, napisz do supportu, na pewno to jest ban, tylko dopytaj się jaki ;)

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Się przestraszyłem, że mój Miszczuś ma bana, ale jednak nie! Wszystko wróciło do normy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...