Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Dmg mountów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że większość z Was mnie wyśmieje, ale mam wyjebane na to ;)

Mam dodane na serwer mounty te zwykłe i te "niezwykłe" xD tj. cienia/wojenne jak wolicie. W mob_proto mam ustawione ich id od 20112 przez 20115 i 20120 do 20123. Niby wszystko cacy, ale atakować mogę tylko z dwóch ;/ ich id to 20112 i 20113. Reszta to tylko do "szpanu" ;/

I mam pytanie do Was

sprawdzał ktoś tego difa czy mu działa

This difference file is created by The Interactive Disassembler

game
00128763: 04 63 

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Tylko 2010

To możesz mi zapodać jakiegoś na którym działa atak z mountów powyzej id 20114

Ok, temat do zamknięcia, poradziełem sobie.

Wystarczyło podmienić binke na tą z clienta panga ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...