Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z ladowaniem bitwy...

hanibal1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam taki problem a mianowcie wlaczam gre wpisuje login haslo wszystko dziala wybieeram gre 5x5niemA ZNACZENIA JAKA WLACZA SIE WYBUR POSTACI MIJA CZAS I POWINNO sie wlaczycokno ladowania i tujest problem bo sie niewlacza, daje kilkakrotnie wznow laowanie i dlalej nic:

oczyscielem rejest przez program ccleaer

zainsalowalem najnowszego directX

najnowszego adobe AIR

nawet c++ 2010 i dalej nic moze wy wecie w czym tkwi problem odrazu dodam ze zapory wylaczone

czekam z niecierpliwoscia;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

nie, gralem dzis jakies 3h wczesniej i wylaczylem lol'a gdy uruchomilem ponownie juz niedzialal dodam ze czytalem wlasnie o jakis problemach ktore byly wczoraj i nie ktozy mieli ten sam problem... i reinstal niepomagal a jamam slabe lacze i sciagne lola na nowo nie wchodzi w gre;p osobiscie przypuszczam ze to te bledy riotu;/ moj kumpel ma ten sam problem a odziwo inne serwery np West mu smiga ale moge sie mylic moze to cos innego ale nieprzypuszczam zeby tak nagle sie zepsul mi lol o.O

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

1. Ortografia u.u

2. Tu dam rozwiązanie tematu ----------> Nie graj na Nordic <------------ Największy shit jaki jest w Lolu :D

3. Jeżeli nie jesteś w stanie zrobić pdpkt. 2 poczekaj, RIOT coś z tym zrobi

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

@UP Wyjdź, bo tylko zaśmiecasz forum, to że ty grasz na West, nie znaczy że EUNE to shit, bo oba serwery są takie same...

@Topic, spróbuj przeskanować kompa, ewentualnie w ostateczności format, ale to odradzam, bo to raczej wina LoLa. Też czasem miałem taki problem, ale to głównie dlatego iż aktualnie net mi mulił czy coś, odczekałem z 2-3 godziny i z powrotem wszystko działało poprawnie.

Game Over

Opublikowano

@2xUP

Moze powiesz mi jaka roznica jest miedzy Nordic'iem a West'em ???

Oba takie same bez roznicy.

@TOP

Sproboj reinstalla

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

zobaczymy zgram tego lola na laptopa i zobacze czy bedzie smigal:) dzieki wszystkim i po like

temat do zamkniecia

Status ostrzezen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...