Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Gm wiedza juz ze uzywałem FB ?

kotlet9696

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jestem nowy nie znam sie bardzo na hackach i mam pewno pytanie które mnie juz troche nurtuje. Otóż ściągnąłęm fishbota od kamera i uzywałem go z 15/20min , gma wprawdzie nie było ale sie zastanawiam czy mogą juz o tym wiedziec i moge dostac bana.

Wie ktos jak odpowiedziec na moje pytanie ?

Opublikowano

powiem ci tak jak administracja obchodzi sie serwerem tak jak na ravii to napewno masz bana to znaczy na 95 % :D ale jak jest serwer stoi bo stoi pod is to raczej nie masz sie czym martwić

Opublikowano

No to tak gram na gromo. A zablokują mi wszystkie konta czy tylko 1 ? Bo to na którym uzywałem fb to na innym emailu jest. Własciwie nie moje ale kumpla. On go uzywa.

Boty non stop grasują na dzikusach po 25 około, a oni czasem sie rusza czasem nie.Jak cos to nie priv tylko PL.

Opublikowano

Blokują wszystkie konta, które działają na emailu konta na którym cheatowałeś.

Czyli jak masz kilka kont na różnych serwerach z tym samym e-mailem, albo jedno konto z którego masz postacie na różnych serwerach, to pójdzie całe konto na wszystkich serwerach, i wszystkie konta powiązane z twoim e-mailem

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

a po jakimś czasie (tydzień-dwa) dostaniesz również bana na konta powiązane - te z którymi handlowałeś czy dokonywałeś innych transakcji. te konta już nie muszą być na tym samym mailu.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

A pierwszy raz to czasem ban nie jest na tydzień? Ja tak miałem. Dostałem bana na tydz. za hacki i w wiadomości na mailu było napisane że za 2 razem będzie perm.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Bana za fb dostajesz tylko na to konto na którym go używałeś, nie zbanują ci kont powiązanych poprzez email. Wiem bo mam około 7 kont na jednym emailu, dostałem bana na miesiąc i tylko na tym koncie co cheatowałem, a nie na wszystkich siedmiu.

Opublikowano

To może kiedyś tak było... kiedyś za kamermoda na miesiąc tez sie dostawało.

Bana możesz dostać na wszystkie konta na tym samym mailu , oraz na konta powiązane , czyli jak na 1 koncie cheatowałeś i przerzucałeś itemy np na głowną postać to obydwie dostaną bana. Ja na twoim miejscu bym sie nie martwił , i zagwarantował że nie bedziesz mieć bana. Na przyszłość jakbyś chciał cheatować to zrób sobie konto 30lvl i konto 1lvl na osobnym mail'ach. Tak żebyś nigdy ze swoją postacią główną nie handlował.

Bana za fb dostajesz tylko na to konto na którym go używałeś, nie zbanują ci kont powiązanych poprzez email. Wiem bo mam około 7 kont na jednym emailu, dostałem bana na miesiąc i tylko na tym koncie co cheatowałem, a nie na wszystkich siedmiu.

Człowieku za FB masz bana na stałe , a nie na miesiąc to głupot nie gadaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...