Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Need For Speed - Undeground 2, Most Wanted co teraz ?

*UFO*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Zbliża się koniec wakacji a ja nie mam w co popykać. Przypomniał mi się nfs więc proszę o waszą pomoc.

Jaki jest fajny nfs podobny do undeground 2, most wanted ale już nowszy ? Dzisiaj pobrałem World ale nie przypadł mi do gustu. Bardzo mała waga całego pliku :O a po za tym trzeba się logować, multiplayer wszędzie pokazuje, jakieś lvl ... Nie przypadł mi do gustu.

Ściągam The Run to ten niby najnowszy z 2011r. 10GB ma przez torrenta pobrałem. Warto dalej ściągać ? Bo czas jest jak złoto a jest go coraz mniej.

Jeśli nie The Run to jaki ?

Opublikowano

@UP może najlepszym, ale poza mw i u2 :).

Też grałem w worlda przez msc, nie bardzo mi się spodobało. Tak więc polecam carbona, ewentualnie te starsze hot pursuit 2 (też niezłe ;))

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

LoL! Nie kupuj TheRun'a. W singlu to 3 godziny zabawy... Nawet go nie ściągaj, bo ściąga się go dłużej niż przechodzi... Carbon i Undercover (mi tam się podobał hejty) trzymają dobry poziom.

Opublikowano

Hmm.. A co myślicie o tej odświeżonej Hot Prusit ? Jeśli nie ta odświeżona to co fajnego ?

Opublikowano

polecam carbona i undercover to najlepsze czesci po MW i U2

w hot pursuit z 2010 fajnie sie drftinguje ale ogolnie to czesc to straszna lipa

860331433165800174608.png

Opublikowano

Może Need For Speed: Hot Pursuit ten z 2010

Hot Pursuit to najgorszy NFS jaki wyszedł. Nie kupuj tego !!! Jeśli chodzi o THE RUN to nie ma co wydawać pieniędzy. Tryb Single Player starcza tylko na max. 3h zabawy.

Moim zdaniem w NFS brakuje takiej fabuły jaka była kiedyś i klimatu. Szkoda , że te czasy nie powrócą.

Jeśli chcesz już coś kupić to NFS Undercover. Moim zdaniem ostatnio dobry NFS. Gra jest dość długa. Jest również patch który dodaje 60 dodatkowych wyścigów ale bez niego gra jest i tak długa. Undercover jest z 2009 r. także nie ma jakiś super kosmicznych wymagań. Wersja na PC 50 zł a na PS3 i XBOX 360 90zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...