Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy laptop, brać?

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zdecydowałem się zakup na laptopa, iż mój PC ma już 7 lat i coraz gorzej pracuje. Byłem we wszystkich sklepach w moim mieście i tylko jeden komputer mnie zaciekawił w sklepie "RTV EURO AGD". Na komputer mam ~2500zł. Zwracam się do was, aby zapytać czy mój wybór był trafny i czy się nie zawiodę. Szukałem coś pod procesor Intela i3/i5/i7, Ram 6-8GB, Dysk 500GB+, Karta GeForce. Nie chcę tego komputera pod gry. Chodzi mi, żeby był szybki i dobrze się na nim pracowało, bez zacięć.

Od razu mówię, że nie mam zamiaru kupować niczego przez internet.

Polecilibyście mi zakup tego laptopa, czy mam szukać dalej za taką cenę?

Dziękuję i czekam na wasze opinie i porady.

Link do przedmiotu: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-x73sd-ty217v-w7hp.bhtml#opis

Foto ze sklepu:

20120821104015.jpg

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Karta graficzna jest zła. Jest to nVidia a'la odgrzewany kotlet, bardzo niskobudżetowa. Jakieś tam gry uciągnie, world of tanks, może GTA IV na niskich/średnich itd.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeżeli szukasz komputera do pracy

http://allegro.pl/hp-probook-4530s-i3-2350m-4gb-care-pack-norton-i2565595463.html

ma zintegrowaną grafikę, która wystarczająco wystarczy do pracy, pograsz też w fife 12 na wysokich, procesor jest wystarczająco szybki, nie potrzebujesz żadnych i7, jest to model biznesowy hp dzięki temu zbudowany jest z aluminiowych komponentów obudowy, do tego dolicz dobry serwis, który nie będzie sprawiał problemów podczas wymiany podzespołów.

Jeżeli masz trochę kasy dorzuć do Della Vostro 3550 lub 3560, jest to tak samo model biznesowy della, który posiada dosłownie to samo co hp, lecz różni się gwarancją NBD czyli dzwonisz do serwisu następnego dnia serwisant jest u ciebiew domu i naprawia komputer. Po jakimś czasie jeśli będziesz miał pieniądze możesz dorzucić dysk SSD który poprawi 100% pracę na komputerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...