Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holy Games [20 Miejsc] [4Fun] [VPS] [24/7]

PL_SBX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngHoly GamesDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 91.228.196.98

de2zjo.gifTyp Serwera: Nie określony

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus:

1-680678-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

1337425569-U363900.png

Tarcze, Dodatkowe szczały, umiejętności, automatyczne działki, automatyczne ścinanie drzew, i wiele innych. Razem 24.

1337425578-U363900.png

Administator: Sincarius

Technik: PL_SBX

Junior Admin: AnShed

Trwa rekrutacja na moderatora!

1337425590-U363900.png

Serwer jest oparty(próbuje być) na starożytnej Grecji i jej mitologii, która jest dość ciekawa. Po wejściu zawitają nas wskazówki dla graczy, po przeczytaniu gracz może się zapoznawać z serwerem, oraz mapką. Zapraszamy graczy ogarniętych i znających się na grze. Na serwerze są ułatwienia jak ścinanie całego drzewa rozwalając tylko jeden klocek drewna na samym dole.

Pozdrawiam SBX.

Więcej informacji uzyskacie na serwerze oraz forum.

Zdjęcia:

Przepraszam za słabą jakość.

Okolice spawnu

Olimp

Opublikowano

Serwer oficjalnie otwarty zapraszam!

Proszę o pisanie wszelkich błędów i propozycji.

Niedługo będzie wgrany plugin na wojny PvP w drużynach!

Opublikowano

Servera nie polecam, admin to dziecko a każdy wie jak to się kończy na serverze, admin wchodzi do domkow graczy i ich zabija. To jest normalne? ;)

Sprawdź sobie tutaj na forum zaid i viOleent to dwie rożne osoby, a nie multikonto ;)

Opublikowano

vi0leent, jak miałem cie nie zbanować jak rozlewałeś lave, niszczyłeś to co zrobił inny gracz, i w dodatku masz na serwerze kilka kont między innymi Tafitek i vi0leent, chciałeś się podszywać, wchodząc jako PL_SEBA, proszę cię kto tu jest dzieckiem?

Zapraszam wszystkich!

PS. vi0leent, Did jakoś nie rozwalał mapy i gra normalnie. I jak by ktoś chciał wiedzieć to mam 14 lat.

Opublikowano

To tak jak w Kategorii OFFTopic mógłbym wszystko robić łącznie z hakowaniem forum bo to jest OFFTopic. Dziś były zrobione 3 eventy i gracze jak na razie nie narzekają. Zapraszam!

Opublikowano

Dziękuję za opinie. Proszę o rejestrowanie się na forum serwera. Adres strony znajdziecie na serwerze, nie mogę tutaj dać z oczywistych powodów.

Pozdrawiam SBX.

Opublikowano

Servera nie polecam, admin to dziecko a każdy wie jak to się kończy na serverze ;)

Sprawdź sobie tutaj na forum zaid i viOleent to dwie rożne osoby, a nie multikonto ;)

Dokładnie tak samo myślę i popieram twoje zdanie , lecz mam nadzieje że ten Admin tego servera nie zniszczy albo niezfochuje się i rozwali server. A i masz 13 lat , rocznikowo 14 ;)
Opublikowano

Dodana MobArena, chwilowo zrobiona przez autogenerate, niedługo zbudujemy inna!PS. Zapomniałeś jednego "nie" w pierwszym zdaniu na końcu, czemu miałbym niszczyć serwer?

Opublikowano

Bo została usunięta były problemy pewne z nią. Trzeba poprawić.

I zaszła zmiana nie jestem już adminem z tego powodu że skoro uważacie że admin nie może grać jak normalny gracz to ja dziękuję za takie coś, wole być graczem. Oczywiście pluginami serwera będę się nadal zajmował.

Opublikowano

Bo została usunięta były problemy pewne z nią. Trzeba poprawić.

I zaszła zmiana nie jestem już adminem z tego powodu że skoro uważacie że admin nie może grać jak normalny gracz to ja dziękuję za takie coś, wole być graczem. Oczywiście pluginami serwera będę się nadal zajmował.

Nie jestes adminem, ale masz nadal opa czyli mozesz wchodzic do domkow i wogle ;)
Opublikowano

Jestem technikiem, jak mam sprawdzać pluginy? Po za tym jesteś irytujący, i nie mam OP'a. Zapraszam was!

Opublikowano

@refresh

Zapraszam, po pierwszym wejściu zróbcie reloga! Większość później ma problem że itemy znikają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...